• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SAUMENSCH: "pořád se jen soustředím jestli ty cviky dělám správně a nic mi to nedává"

mám to stejně a vyřešil jsem to jednoduše - pořád dokola cvičím jen pozdrav slunci (20 minut denně) :-)....plus tensegrigu, ta je taková roztěkanější a není tak statická
    KAREN
    KAREN --- ---
    SAUMENSCH: zajdi si k dobrymu uciteli - je tezky doporucit, ke komu a kam presne, kdyz nevime, jakyho jsi zalozeni, jestli te laka hatha, "zdravotni" iyengar nebo neco "rychlejsiho" typu ashtanga... tipu se tu prubezne hazi spousta, taky hraje roli, v jaky lokalite by to melo byt. nejlepsi proste bude neco vyzkouset a najit si, co ti sedi, rekla bych.) kazdopadne si myslim, ze vedeni by mohlo pomoct.
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    DARJEEL: Oukej a já si to i myslela, jen mi přijde divný kdyby někdo takovej zavítal na nyx do jogy a ptal se jak na to ;)
    Snad jsem na to dostatečně odpověděla v předešlým příspěvku to Karen. Sama ty pocity moc nedokážu popsat, prostě chci, chci aby mi to něco dávalo a uvolňovalo, ale hlava holt nechce nebo což .)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SAUMENSCH: otazka jak zacit me vedla k adjustaci na zakladni problem bezne populace zvany gaucing. Bezva, ze to mas jinak, tak v cem je problem?
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    KAREN: Zajímá mě jóga celkově, nevyznám se v tom ale tak moc, abych byla schopná říct co přesně. Už několikrát jsem se snažila jí cvičit, i pravidělně, ale nic moc to se mnou nedělalo. Ráda bych "vypnula" ale pořád se jen soustředím jestli ty cviky dělám správně a nic mi to nedává...
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    DARJEEL: Děkuji za milou odpověď. Samozřejmě nejde o to zvednout zadek, kvůli józe jsem se ho už právě nazvedala dost, ale prostě asi něco dělám blbě. Ale co tvrďákovi budu povidat.
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    STQ: Čekal jsem že se toho chytíš, dotaz typu "Chtěl bych začít s jógou ale nemůžu se 'do toho' dostat" byl však zodpovězen tímto způsobem, trochu nadneseně ...
    BIONAUTES
    BIONAUTES --- ---
    THOSINO: Pro začátek doporučuji pročíst Mirkovi články o joze, je tam i pozdrav slunci a vůbec je tam toho více, a je to psané jednoduchým slovem. http://www.sarpa.cz
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    SAUMENSCH: mozna to ma svuj duvod... zkus s tim treba jeste pockat;)
    STQ
    STQ --- ---
    DENDROBATA: akorat kolega o zadnym stresu nic nepsal...
    STQ
    STQ --- ---
    THOSINO: jasne, jdi do toho, kdyz se ti to bude libit tak super a kdyz ne tak uz aspon budes vedet co se ti nelibi a potreboval bys to jinak :)
    STQ
    STQ --- ---
    DENDROBATA: 30 pozdravu slunci te tak akorat otravi a unavi, zadny zazracny ucinky se nedostavej. nepredpokladat a zkusit nez neco doporucis...coz?
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DAWYT: Jo je to zvostra, ale pro toho kdo nezná celou sestavu a chce si zažít učinky cvičení možná dobrý start (však to nemusí docvičit celé:) Vlastní praxe 3x A+B Súryanamskár a dál Ashtanga primary series (z toho co zvládám) 3x týdně, 30x Suryanamaskár ti předpokládám vyčistí hlavu tak dokonale, že na otázky typy "jak začít s jógou" nezbyde prostor .. víš co, věnuju tomu nedělní či pondělní ráno a dám vědet
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    DENDROBATA: To je docela ostrý začátek! ;) Zkoušel/a jsi někdy? :D
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    SAUMENSCH: Začni ! :) Pro začátek je dobrý třeba 30x Surya Namaskár .. to ostatní přijde
    THOSINO
    THOSINO --- ---
    Ahojte, chci se začít věnovat Józe a hledám na to vhodné místo a učitele. Máte někdo, prosím, někdo zkušenosti s Duchovní školou Rezonance v Brně (http://www.jogin.cz/ )? Nebo by jste doporučili něco jiného?
    Rád bych se józe věnoval komplexně, aby to nebylo pouze cvičení asán. Díky za rady.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SAUMENSCH: Tvůj zadek ze židle nikdo jiný kromě Tebe nezvedne :-) Kdyby to bylo jinak, tak už je na tom dávno založenej hodně výdělečnej byznys... takže vygoogli nějaký blízký a sympatický studio nebo si tu vyfiltruj doporučení od lidí, zvedni prdel a jdi si zacvičit :o)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SAUMENSCH: zajdi si k nejakymu dobrymu uciteli na lekci ;) btw. co bys vlastne chtel(a) delat, co te zajima?
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    Poradí mi někdo jak začít s jogou? Asi blbá otázka, jenže já se do toho pořád nějak nemůžu dostat..
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    How To Open Your Chakras Explained By A Child’s Cartoon | Spirit Science and Metaphysics
    http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-to-open-your-chakras-explained-by-a-childs-cartoon/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam