• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    ELGATOVERDE
    ELGATOVERDE --- ---
    Nějaký doporučení na dobrý studio/lektora v Dejvicích? Dřív jsem dělávala ashtangu, teď preferuju spíše klidnější jogu s koncetrací na jednotlivý asány, důležitý je, aby se lektor klientům opravdu věnoval (mám špatný záda a tendenci se kroutit, proto ocením časté a pravidelné rovnání.)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SNOWWHITE: ta z lídlu je zdá se v klidu... i když je možné, že ráno nemívám tak citlivý nos :)) a tu co jsem si koupil kdysi před dekádou jsem umyl mýdlovou vodou, moc to nepomohlo, tak jsem jí párkrát vyvětral někde v outdooru, v parku, u ohně a kdoví kde po všech koutech a docela brzy je ten puch opustil...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Jak ty svoje podložky čistíte? Objednala jsem si novou a dost silně "voní" po skladu, neoprenu a celkově novotou. Asi leda max otřít nějakým vlhkým čistým hadříkem, co?
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: a ještě popruh na nošení jako bonus;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Jak se tu anuálně řešej superlevný podložky na jogu, tak jsme náhodou narazili na nějaké v Lídlu :)
    180x60, aj nějaká ta s potiskem lotosu pro ultraezo fanoušky za krásných 170 korun... no nekup to, když je to tak levný...
    WASABILOVERS
    WASABILOVERS --- ---
    Zdravím všechny jogíny!

Včera jsme otevřeli nové studio na Letné, Dobrovského 20, poblíž Letenského náměstí - www.jogaletna.cz a všichni jste srdečně zváni si přijít zacvičit. Na internetu lze vždy objevit aktuální rozvrh, lektorů je spousta, spousta dalších přibude, typů cvičení je taky celkem dost a chystáme i pilates a posilování pod vedením Spartan Race mastera. Pokud přihodíte na stránkách svůj mail nebo objevíte na Letné různě rozmístěné letáky, tak máte nárok na 50% slevu na cvičení. Letáky takhle budou k nalezení na Letné každý týden až do aleluja:-)

Kdyby jste měli jakékoliv dotazy tak se Vám je rád pokusím všechny zodpovědět.

Zdar a sílu!

Marek
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: rádo se stalo;)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    SNOWWHITE: jo takhle.. me zacala joga bavit pred pul rokem a mam rada teplo, tak jsem chtela zkusit jogu v teple. :) Diky za typ! Myslela jsem, ze to jsou dve stejny veci.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: Jj:D, pán se jmenuje Bikram, ale vyjde to úúúplně nastejno;). Pokud Tě láká teplo, běž na Hot jogu, to by tě mohlo oslovit a nebudeš přitom podporovat tenhle tupej mainstream.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    SNOWWHITE: blbe jsem to napsala, jo? tak aspon ses zasmala.. kreatura rikas, jo? Tak ja teda zkusim vyhledavac a najdu tam, ze to je kreatura :D
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: A ne, že by mi nějak extra vadilo, že té kreatuře někdo przní jméno, ale pod heslem bYkram toho asi moc nevygooglíš:D
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: Zkus použít vyhledávání, nicméně tady asi moc doporučení ohledně BY nedostaneš, stačí zalistovat zpět v diskuzi.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Ahoj, doporučili by jste mi někdo dobrou lektorku/lektora a místo, kde si zacvičit bykram jogu. Ieálně okolí Vyšehradu, popřípadě centrum. Pěkný den!
    OVECZK
    OVECZK --- ---
    SVATY: Z Brna za sebe můžu doporučit Danu Čechmanovou (djoga.cz) nebo Romču Kláštereckou z Happyogy na Mendláku, obě zkušené jogínky se zaměřením na power a ashtangu, což by ti silovým zaměřením mohlo vyhovovat, jsou to dvě mouchy jednou ranou :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    INK_FLO: zejména na čase 1,5 min mě to video docela rozsekalo...
    INCONOID
    INCONOID --- ---
    SVATY: Co se týče kondice tak záleží jaký druh hatha jogy praktikuješ. Ashtangu ti nazačátek bez dozoru silně nedoporučuji, pokud chceš začít sám tak doporučuji knížky od pana Lysebetha, ale je to víc relaxační. Pokud chceš zklidnit hlavu tak bych začal s něčím jemnějším (ashtanga ne). Pokud se chceš cítit skvěle ve svém těle tak za sebe taky doporučuji Ashtangu vinyasa jogu :), bez dozoru si ale můžeš dost ublížit.

HIFI
    HIFI --- ---
    LAKSHMANA: super! tak to nějak dám do přípravy a pak sem hodím odkaz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam