ADAM: A nevíš, zda-li existuje nějaký papír/doklad o původu zboží, se kterým by mě prostě nemohli jentak odpálkovat? Eshop je v tomto ohledu velmi nápomocen a rádi mi poskytnou jakékoli dokumenty co budou moci.
TAJSO: Ona je zpětná adresa uvedená prý i přímo na tom balíku(bohužel mě na něj ani nenechali kouknout a jen mi mávali před obličejem nějakým mizerným scanem jedné strany) a faktura tam nikoho nezajímala ani trocha, max jen na výpočet daně.:-/
Firma sídlí a má sklad v Glasgow + nyní otevřeli kamenný obchod v Londýně. Jedná se o shop www.twistedtime.com
Podle všeho informací je to prostě obyčejný britský obchod, na fb mají docela dost pozitivních reakcí a komentů a dle rychlosti komunikace a snahy o řešení problému mi přijdou jako poměrně solidní firma.(až mi je jich líto, že se mnou mají takovej vopruz) Asi to nakonec vyřeším tak, že se s nima domluvím na přeposlání přes nějakou normální firmu, už jsem řešním této srandy strávil více času než je zdrávo a nejsem o nic blíž jejímu vyřešení.
Platí se nějaké poplatky celnímu úřadu za odeslání zpět?
Díky moc za reakce.