• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAJKAPosta 120, clo a DPH aneb kde je kua muj balicek?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MATEJICEKKK: Tak do alzaboxu ukládají všichni možní. A když tam kurýr přijede a box je plnej tak to tam prostě nemá kam narvat. Minulej tejden sem objednával přímo na alze, ale od dodavatele. pak mě dorazila SMS od GLS, že z důvodu plnýho alza boxu si mám pro balík dojet na GLS parcelshop ve vedlejším městě, takže jsem si musel udělat 30km vejlet.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    VON_GILOTINE: Tak zasilkovna nabizi i ulozeni treba do Alzaboxu a uz se mi stalo opakovane ze to skoncilo na poste. Takze to neni jen tim ze nejaka baba to treba nechce ulozit, ale nabizeji sluzby ktery neumi poskytnout. Balikovna a vsechno co ma co docineni s ceskou postou nikdy vic!
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: tak odesilatel dostal balicek zpet, pry musel zaplatit dalsich 22 euro. se z toho vazne po*eru. myslite, ze si ma cenu nekde stezovat?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (a kdybych si všiml, že balíkovna je ČP, do toho Přerova bych si radši z Prahy zajel, než abych jim dával vydělat)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MOIRAIN: já furt čekám, kde je sakra ten balíček, co ve čtvrtek vyzvedli, v sobotu se pokusili doručit do zavřeného obchodu a od té doby se status nezměnil...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CNV: dopadla jsem teď stejně, sice s minibalíčkem, ale stejně - vyzvednutí z boxu u zastávky autobusu, vs jít v tomto čase na poštu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    QWWERTY: z číny už tolik neobjednávám, cena je často stejná v česku
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RATTKIN: nechces sepsat navod, jak donutit Postu 120 dorucit neco do z-boxu?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já se snažím objednávat maximum do z-box, máme ho ve vesnici. Koukám do několika obchodů a pokud není příplatek moc velký, dám to tam. Taky má soláry a není napojený na Čezloděje.
    A dodávka zásilkovny je na elektřinu, první ze všech dopravců co k nám jezdí.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: jen te neupozorni ze tam kde udajne kapacita je mozna nebude a skonci to na fakyn poste. Sem se tak vtipne doprinasral ze vzpominek
    CNV
    CNV --- ---
    VON_GILOTINE: Vyhýbám se tomu, co to jde, ale tentokrát nebyla možnost do Zásilkovny. Ta tě aspoň při výběru pobočky upozorní, že je tam vyčerpaná kapacita a máš si to dát jinam.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: snazim se jiz nevyyzivat prave z tohoto duvodu, muze za to dycky baba na prodejne co rekne ze nemaj misto na m7j balik kdyz tam s tim prijede ridic. Ten pak nemuze ji ten balik vnutit a je povinen jej zavest na nakou postu.
    Hodne me.to sralo, hodne sem to sondoval a ten duvod je ve finale ten ze nekdo na te pr9dejne kam to chci rekl blee nemam misto a v ten moment je typek co veze baliky v dodavce v pice.
    CNV
    CNV --- ---
    Kurva už ale. Proč jsem si ten těžký balík knih asi nechala poslat do balíkovny ve vedlejším obchodě a ne na poštu? Nenabízejte službu, kterou nejste schopní splnit. Z dosavadních osmi pokusů s balíkovnou jich polovina skončila takovouhle esemeskou.

    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Ok. Zkusim. Dik
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEJICEKKK: Řeším v práci celni řízení pravidelně a na maily docela odepisují. Zkusil bych to.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Renonc kterej se ale porad opakuje a kamosovi to same. Dovolat se tam samozrejme skoro neda, resp. nemam cas je mit hodinu na sluchatku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEJICEKKK: To je nejakej renonc, zavolal/napsal bych na postu a zeptal bych se o co jde.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Jinak bych se na to neptal. Oni pak nic doplacet nechtej, jen to celou zasilku zdrzuje a musim to furt vypisovat do toho jejich formulare.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Jj, normalne to jde z nemecka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam