• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAJKAPosta 120, clo a DPH aneb kde je kua muj balicek?
    Sdílení zkuseností, postupů, rad, a nebo frustrace z komunikace s prislusnymi urady.
  • ŽÁDOST o elektronické oznámení o příchodu zásilek z ciziny - Stáhnout -urychlení procesu doručení zásilky o další kousek. Podepsat, oskenovat a poslat na email sklad.praha120@cpost.cz nebo na adresu na adresu Pošty Praha 120
    Pokud vám pošta vyměřila neoprávněně 180 kč, můžete podat elektronicky stížnost na ČOI ZDE. ČOI zas má ze zákona povinnost se tím zabývat.Podrobnosti viz nástěnka
  • rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PISTA1: coz je asi podobne blba taktika jako prodavat vic listku na koncert, nez je skutecna kapacita
    snad vim, jak moc bude ten box v jaky okamzik vytizeny a pokud je naplanovano, ze bude v dany interval plny, tak ten box snad nedovolim vybrat jako cilovou destinaci

    asi jako kdyz znama rikala, ze ji hodili balik do "druhe nejblizsi zasilkovny, protoze prvni byla plna", coz se v tom regionu pro cloveka bez auta preklada jako "2 hodiny vylet MHD"
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    PISTA1: Tak to je taky peknej podel!
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MATEJICEKKK: Tak do alzaboxu ukládají všichni možní. A když tam kurýr přijede a box je plnej tak to tam prostě nemá kam narvat. Minulej tejden sem objednával přímo na alze, ale od dodavatele. pak mě dorazila SMS od GLS, že z důvodu plnýho alza boxu si mám pro balík dojet na GLS parcelshop ve vedlejším městě, takže jsem si musel udělat 30km vejlet.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    VON_GILOTINE: Tak zasilkovna nabizi i ulozeni treba do Alzaboxu a uz se mi stalo opakovane ze to skoncilo na poste. Takze to neni jen tim ze nejaka baba to treba nechce ulozit, ale nabizeji sluzby ktery neumi poskytnout. Balikovna a vsechno co ma co docineni s ceskou postou nikdy vic!
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: tak odesilatel dostal balicek zpet, pry musel zaplatit dalsich 22 euro. se z toho vazne po*eru. myslite, ze si ma cenu nekde stezovat?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (a kdybych si všiml, že balíkovna je ČP, do toho Přerova bych si radši z Prahy zajel, než abych jim dával vydělat)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MOIRAIN: já furt čekám, kde je sakra ten balíček, co ve čtvrtek vyzvedli, v sobotu se pokusili doručit do zavřeného obchodu a od té doby se status nezměnil...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CNV: dopadla jsem teď stejně, sice s minibalíčkem, ale stejně - vyzvednutí z boxu u zastávky autobusu, vs jít v tomto čase na poštu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    QWWERTY: z číny už tolik neobjednávám, cena je často stejná v česku
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RATTKIN: nechces sepsat navod, jak donutit Postu 120 dorucit neco do z-boxu?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já se snažím objednávat maximum do z-box, máme ho ve vesnici. Koukám do několika obchodů a pokud není příplatek moc velký, dám to tam. Taky má soláry a není napojený na Čezloděje.
    A dodávka zásilkovny je na elektřinu, první ze všech dopravců co k nám jezdí.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: jen te neupozorni ze tam kde udajne kapacita je mozna nebude a skonci to na fakyn poste. Sem se tak vtipne doprinasral ze vzpominek
    CNV
    CNV --- ---
    VON_GILOTINE: Vyhýbám se tomu, co to jde, ale tentokrát nebyla možnost do Zásilkovny. Ta tě aspoň při výběru pobočky upozorní, že je tam vyčerpaná kapacita a máš si to dát jinam.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: snazim se jiz nevyyzivat prave z tohoto duvodu, muze za to dycky baba na prodejne co rekne ze nemaj misto na m7j balik kdyz tam s tim prijede ridic. Ten pak nemuze ji ten balik vnutit a je povinen jej zavest na nakou postu.
    Hodne me.to sralo, hodne sem to sondoval a ten duvod je ve finale ten ze nekdo na te pr9dejne kam to chci rekl blee nemam misto a v ten moment je typek co veze baliky v dodavce v pice.
    CNV
    CNV --- ---
    Kurva už ale. Proč jsem si ten těžký balík knih asi nechala poslat do balíkovny ve vedlejším obchodě a ne na poštu? Nenabízejte službu, kterou nejste schopní splnit. Z dosavadních osmi pokusů s balíkovnou jich polovina skončila takovouhle esemeskou.

    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Ok. Zkusim. Dik
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEJICEKKK: Řeším v práci celni řízení pravidelně a na maily docela odepisují. Zkusil bych to.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Renonc kterej se ale porad opakuje a kamosovi to same. Dovolat se tam samozrejme skoro neda, resp. nemam cas je mit hodinu na sluchatku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEJICEKKK: To je nejakej renonc, zavolal/napsal bych na postu a zeptal bych se o co jde.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Jinak bych se na to neptal. Oni pak nic doplacet nechtej, jen to celou zasilku zdrzuje a musim to furt vypisovat do toho jejich formulare.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ADAMIRA: Jj, normalne to jde z nemecka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam