• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    tyo holky na tu čr byste mohli jit,.. ja vam chci jet fandit :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KAKINA: Aha mně říkala Anya od nás z kurzu že prý je v červnu:))
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    IF_: ja o zadnem nevim :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Aha:)

A na ceske mistrovstvi take nepujdete?
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    LINDAAMELIE: a ja radsi ucim nez resim soutezeni :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: vybírá se poodle toho kdo se dobrovolně přihlásil a my jsme se nehlásily, tekže to bude základ toho proč tam nejsme. Já i Kaki jsme toho názoru, že dokud nepokoříme twistedgrip tahem, tak do žádných soutěží nepolezem )) Navíc, já nemám vůbec soutěžní ambice, jdyž už tak bych radši mezi porotce )
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: A proč tam není nikdo z vás Lindo?

A jak se to vůbec vybírá, třeba Anastasia a Evgeni tam vubec nejsou :/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: zde http://polechampionvideo.com/competitors
    IF_: holly, vůbec není zač :) Jen jak říkám, doufám že vás to spíš nedemotivovalo :DDD
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Jo aspoň z toho hada jsem to jednou dala, jsem na sebe pyšná :D

Ta přetočená ruka je pěkný peklo..
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: sm se vstreba, ale ten hand spring... to vidim nejdriv z hada a pak ten naskok... no snad do leta :D

a samozrejme lindo, dik ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jinak děkujeme Lindě za dnešní workshop... Aspoň jsem pochopila princip - takže teorii bychom měly, teď ještě praxi :D Shoulder mount teď budu zkoušet a třeba to časem půjde. Handspring je hrozivá věc:))
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Pardon, kde je seznam a dalsi udaje? Díky.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: jo, takhle nějak to běžně funguje. Mě se jen nechce věřit že Růžena pojede takovou dálku aby se třeba neumístila (což bude mít co dělat podle toho seznamu soutěžících) a zase jela domů..
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    Zoraya byla celou dobu muj mega vzor,az WS s ni me trosku zklamal. Ale uz jen proto,ze jsem ji potkala ( a nosim nasi fotku v penezence),nekoho kdo je pro me madam z tyce. Za me nej v dnesni dobe at jako persony, tak jako ucitelky jsou jenyne butterfly, becca butcher, alesia vasmitzel, mai sato a marion crampe. S tim,ze marion, becca a jen jsou top. Nazvoslovi pi.ou k , od, dolu atd pouzivam jen na mych treninkach a neni to muj vyucujici slang,ale pro nazornost je skvely kdyz se treba resi jak provaz na tyci.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: to nevim jak to funguje, ale neni to tak ze jedou vsichni a az tam se rozrazuje? a zaverecne kolo probiha treba mezi 15 nejlepsimi, nebo tak...tak to myslim bylo v budapesti, bylo jich tam 45 a rozdeleni do 4 skupin, a pak z kazde postoupili 3. Ale tohle je jina soutez takze muze to byt jinak.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: ti dam RO a bude klid :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: mam no :) :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a ty mas zas odpoved na vsechno :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: ty jsi ale konfliktni :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    aha tak pardon, omlouvam se, ted koukam ze sem tam nedala reakci na konkretni prispevek,.. mela to byt odpoved na prispevek IF že je stacey prave uci svihat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam