• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jake ze video?
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Nápodobně, povinný tělocvik v prváku na fildě je pro mě díky některým mým 50 kg vážícím spolužákům dosud noční můrou :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :DDD no a zaverem jsem si jeste pustila vercino ldf video... uprimne nevim na co jsem myslela, kdyz jsem si vybirala, co budu studovat :D
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Nemluv mi, mám poslintanej monitor:))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: je k sezrani :D
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: jj a kratasky i z minizadecku udelaji opticky obrovsky :D ale jinak matros je bezvadnej :))
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem dnes byla poprve v Grishku,luxusni obchod,pro sporive nedoporucuju:))

Ty spicky tam maji i ve 42,ty mi padnou skvele.

A nyni maji kratasky za 220 ruznych barev.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: jeee, takze nejdes? :( to je skoda
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: coz u chlapu hrozi, i bez dopingu :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KAKINA: jako i holky rostou, tj, myslela jsem to spis tak, ze se z tebe bez dopingu tezko stane neco jako toto:

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: ona tady bude uz od ctvrtku? tak to uz mam jiny program, nejak mi placebo tentokrat uniklo....skoda...nevim proc jsem myslela ze to bude v sobotu
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: my jsme byly na posledni L2 taky jen 3 a to asi ze 7-8 holek... asi se ne vsichni chteji fotit..kdo vi
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    STRIX: nu me se tedy treba uplne svaly nerysuji, ale zvetsuje se mi snad vse, ruce, nohy, a hlavne zada, uz me neni skoro zadny obleceni a doslova mi praska ve svech
    nosila sjem drive vrsky XS a spodek S (ackoli mam pomerne siroky boky a macaty zadek a stehna)
    ted nosim vrsky M a spodek M
    mam o takrka 10 kg vic nez pred 2 roky
    ale postavu bych nemenila :D za to pred

rada si delam srandu, ze mi mizej prsa a misto nich mi rostou svaly na zadech (true :))
    IF_
    IF_ --- ---
    No jakoby musi ale asi vas nikdo nevyhodi, beztak se to nijak nekontroluje:)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: mmm, no tak treba to stihnem :D uvidime... musi s to zas nak rezervovat?
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Začíná to 21:00, takže počítám třeba v půl desátý vystoupí.. to chci vidět a pak to zabalim...

Předtim jdu ještě na volnou :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ve ctvrtek j? :( tak to je skoda... mame 6 let vyroci, takze to bohuzel... to nemuzu, leda ze bychom se stavili cestou z vecere :) vime nejakej casovej plan?
    IF_
    IF_ --- ---
    Jdete teda někdo ve čtvrtek do Placeba na tu Laurence Hilsum?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak dnešní poslední hodina byla vtipná. Byly jsme jen tři a Stacey má zlomenej prst, takže nemohla cvičit. Já zapomněla paměťovku, tak fotila jen Anya. Bohužel má zkouskove, takže fotky nahraje až příští týden.

Já když se viděla na fotce jak jsem zkroucená ve flatlinu tak jsme se styděla :D
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    To už bych asi nevstala nikdy:-D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KLARA_PRAHA: aha, tak to joo, to ja si predstavovala, ze ses rozplacla do placky a placatila ses tam 5 minut :) tak to jestlis to delala formou nakyho hmitani, tak je to pochopitelny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam