• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    BIDAK: nechapu tu atletiku moc,.. spíš gymanstiku ne? :))) ja nevim,.. taky hraje roli věk,.. vem si že Laurence Hilsum je 30,.. nerikam že ve 30ti budu mistryne sveta, to ani neni muj cíl, ale rozhodne si myslim ze za nejakou dobu tu eleganci ziskas,..
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    STRIX: jako tréningem toho dáš hodně, ale kdo nezačal třeba s baletem nebo atletikou jako malej tak už pak prakticky nemá šanci to dotáhnout na ty vyšší příčky. Nebo myslíš, že jo? jako z tanečníků už se taky nikdy nestanou dejmetomu fyzici, prostě je to vrcholová disciplína.
    STRIX
    STRIX --- ---
    BIDAK: to si nemyslim,.. vsechno se da natrenovat.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: doporucuji cvik od Alethey (z DVD)... to co nam s narty delal Alexandr tzv. lamacim stylem podstupovat nehodlam, ale docela snesu jeste sed na patach, a pak si polozit ruce na zem za zady a ppooomaalluuu zvedat zadek ke stropu. Pak jses jakoby na ctyrech ale brichem ke stropu a na narty muzes zatlacit a ohybat je jak ti to vyhovuje.. Alethea do dela v ramci stretchingu 3x po sobe asi na 15 vterin
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KAROLINA182: Tyhle profindy maj všecky konzervatoř, nebo (v menší míře) jsou to zvrhlý atletky. Kdo to nedělal od dětství, má jenom malou šanci. To ale není důvod se nesnažit.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jj koukam. jestlipak jsou to ty e-shopovy? vypadaj profi .)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    BIDAK: jsem zvědavá, zda se mi někdy podaří dosáhnout takové (nebo alespoň nějaké) plynulosti a elegance.... zatím je to vždy horkotěžko se vyškrábat do nějaké pozice, zakřičet "jsem tam!!!" a pak dopadnout na zem s doprovodem sloního dupnutí....
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IF_: Jo a na cvičení nějaký baleťačky nechoděj?
    IF_
    IF_ --- ---
    No ja myslela na doma, na balet nechodim:)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tohle sem asi patří...
    Anastasia Skukhtorova - art pole. K.d.lang i hallleluja - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M5bz3zWNazE#!

IF_: Na to jsou takový cvičení, zeptej se nějaký baleťačky, ti je ukáže.
    IF_
    IF_ --- ---
    A dotaz: jak cvičit lepší ohebnost nártů na boj s flexem? Já je ohnu strašně málo (i v klidu, když to dělám na max) proti tomu, jak to vidim u ostatních :(
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Jinak si všimněte Lindiných tepláčků :p
    IF_
    IF_ --- ---
    Za cenu vlastního ztrapnění sem musim dát varování, jaká je lektorka Linda TYRANKA :D

STRIX
    STRIX --- ---
    libove to tvaruje!!! az budu mit trochu hawai tak se rada pridam,..
    IF_
    IF_ --- ---
    ISI_CHARFOX: No vzhledem k tomu, že se přitahuješ hlavně rukama, tak určitě musí ne:)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    chystam se ted s kamaradem do Mamuta, bylo mi to i doporuceno na zada... ale myslim ze to na ruce az takovy vliv nema
    IF_
    IF_ --- ---
    Nechodil by se mnou někdo na boulder nejak pravidelne? Pripada mi ze to na ruce skvele pomaha.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: měly by být na stránkách, ale koukám, že nejsou. Zkusím je vypátrat.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Ta tyč se děsně hejbe :O
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Spíš bych potřebovala k tomu nějaký materiály, který bych mohla dál distribuovat:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    0:20 !!!!!!!!!!!!!!!
    Karry Summers IPC Entry 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WON9YFBQk_Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam