Ženy!
Máte některá doma "snížený" strop kvůli tyčce? Myslím tím desku na vrutech? Potřebovala bych fotku pro techniky. Prosím prosím.
A další věc hledám někoho (klidně i víc než jednoho) na vystoupení v pole dance na festivalu JunkTown. Je to "až" příští rok. Je to postapo festival, choreo může, nemusí, být v tomto stylu (asi je to nejlepší cesta když je celý festival takto zaměřený ;) ). Honorováno to není, ale vstup je zdarma na všechny dny. Budou fotky a videa takže si to pak můžete dát do portfolia a tak. Pokud umíte ještě nějaký styl tance tak klidně! Budeme tam mít i několik vystoupení aerial hoop a tribal belly dance.
Tyč bude jedna (na víc není místo, pódium je docela malé cca 4x5,5m je spíše delší než širší). Zatím nevím jestli tam bude x-stage nebo x-pert, ale raději bych tam dostala x-pertku, délka bude něco přes 3m. Podle toho kolik bude pole dancových vystoupení tak uvidíme jestli to tam vůbec bude, protože zatím jsem jediná a já dám sotva dvě chorošky (budu tam toho mít víc v různých stylech) a kvůli dvěma vystoupením se nebudu tahat s tyčí, bo na stejném pódiu budou všechny styly tance (v jiných časech) a manipulace s tyčí je prostě komplikovaná.
Podmínky jsou trošku bojové, je to v armádním krytu takže je tam trochu vlhko a chládek (vyloženě zima tam není, není to v podzemí). Příští neděli tam jedeme ozkoušet podmínky pro tyč a neotejpovaný kruh. Kamarádka tam letos vystupovala s kruhem a bylo to v pohodě, ale její kruh je oblepený páskou a neměla obrtlík. Takže jedeme zkusit neoblepený kruh a máme k dispozici i obrtlík takže i to bude příští rok. Sice to zní děsivě, ale zatím bylo všecko v pohodě a fesťák je naprosto boží sám o sobě.
Snad jsem na nic nezapomněla.