Dirty Connection, Amfik, Popovice u Uherskeho Hradiste - pozval Erik Krejci (adept na cenu Jahmamrd 2011)
Nakonec jsem si ani nehral, protoze podle promotera to pro tech par lidi nema cenu a ze to za pul hodiny vypne (proste chtel usetrit) - hrat se podle lineupu melo az do sesti hodin, pred ctvrtou byl konec. Smluvenou castku nezaplatil nikomu z celeho lineupu (protoze neprislo tolik lidi aby se to zaplatilo a ze to ze sveho davat nehodla), ja po dlouhe debate dostal aspon na benal.. Areal se nachazel v hodne spatne pristupne casti vesnice a nebyl znacen - nebyl k nalezeni. Na cestu jsem se zeptat nemohl, protoze panacek nezvedal telefon. Pul hodiny jsem cekal, nez nekoho potkam na ulici at mne tam zavede. Kdyz jsem se pak pana Krejciho zeptal, proc mi hodinu nebral telefon, odvetil, ze nema naladu porad neco resit a ze si chce akci kterou porada taky uzit. Nutno podotknout, ze jsem mu dohodil par DJs v lineupu aniz bych ho znal diky kamosovi s kterym se znam leta a zarucil se za nej, i on dnes krouti hlavou, ze by to od nej necekal. Ale uz plakat nasvedcoval tomu, ze to nebude uplne cajk akce
FLYER.