když jsme u toho "Danonskýho"
naše zkušenost - zkopírováno z Djs sobě
Dlouhé Záhony - Úpice (okr. Trutnov)
zval "Danonskej Danone" fcb nick
Pěknej prostor - takovej hezkej amfiteátr/letní kino, lidu cca 120, techniku jsme měli svojí
akce docela v klidu do té doby, než jsem šel řešit peníze. Zmínil jsem se jaká byla původní domluva, ale než jsem na to stačil navázal, že mají míň lidí, že to nebudem tahat za vlasy a slevíme (o dost), tak se do mě pustil druhej místní dj "Romek Circulate Crew" (fcb), až arogantnim stylem, že tady máme litr, že víc nic, že z toho nebudou mít nic, že mají taky náklady apod. (dál nemusim, všichni si tim prošli) jelikož to bylo u vstupu, hned další slečna (shodou okolností jeho slečna :-D ) se do mě pustila, jak jsme si tam přijeli jenom pro peníze a další bla bla bla kydy :-D fakt komedie s nima... vzal jsem si stranou týpka, s kterym jsem celou akci řešil,kterej celou dobu i mlčel a nic neřekl, čili zřejmě "prostředník" - do dneška nevim a řešit už s nima nic, nakonec jsme dostali 1600,- ... což bylo míň i na cesťák...
původně týpek sliboval, jak jim tam chodí 300 lidí, vybíraj 12-15000,- a tudíž neni nejmenší problém něco zaplatit - opak je pravdou...
pochopim, že se akce nevyvede, ale místo nějaký pokory/omluvy takovej přístup
nebrat!