• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VEX
    VEX --- ---
    CZECZOOO: a kdo jinej ještě hraje Ready Or Not?
    CZECZOOO
    CZECZOOO --- ---
    L4MA: nebyl jsem tam, takze to nemuzu tvrdit s jistotou, ale soude dle casu uvedeneho v prispevku a toho, co vim z doslechu, tak se s nejvetsi pravdepodobnosti jedna o samotneho mistra :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    CZECZOOO:

    "ten dredatý" je sám Mistr? :)

    Filip Korbáš Naprosty souhlas moški :)) Ja jsem šel v 1:30, protože ten dredaty měl přechody jak male děcko,až mi to uši rvalo, kecal do toho sračky a myslí si jak není světovy... a každý dobrý song vždycky tak zkurveně pojebal... takového bych za to ani nepustil,někde se najebe jak řika jarouš z palenky v backstagi a pak tam jde hrat pro lidi,co si zaplati vstup a chcou něco slyšet... to at jdou do háje..
    Včera v 5:44 · 1

    ale pičo však ty BC se od 1:00 co tam vždycky nastoupí ten dredáč nedaj poslouchat... jediné co mi zahral dobře bylo Ready or Not, a pak mam pocit že to stejně něčím zajebal.. takže..
    CZECZOOO
    CZECZOOO --- ---
    https://www.facebook.com/events/500177846662242/ toz dobre on opet a zas ... na plakate 3 jmena (Gut, Mania, Dekor), ktera se neukazala a nejspise ani nebyla v planu :D:D:D
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    JAH_N_BASS: chtěl si říct, že on má obě ruce jako on jednu ne?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    VEX: s tema blond dlouhyma vlasama..
    VEX
    VEX --- ---
    ok, já se přiznám, že to nechápu, kterej z těch dvou na poslední fotce je Jahrider?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    MUDFUK: se musím přiznat, že jsem to taky moc nepobral, až teďka:) akorát podle mě má on obě ruce jako ona jednu:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MUDFUK: ty woe ale fakt!!! ty kráso)))
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    MUDFUK: mínuskáři to asi nepochopili žejo? ( ta poslední fotka)
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    ? žeby.. ?

    D_A_Y_O
    D_A_Y_O --- ---
    uz nam pan Jahrider rozjozdi akce slovnesku ajj to nasi brata nebudou moc radiii......:D
    bridil tenhle kluk KAM VITR TAM PLAZ,,,,,
    https://www.facebook.com/photo.phpfbid=3817492996848&set=oa.160615167395691&type=1&theater
    CDR
    CDR --- ---
    áááá, tady se šlape na rastakuří oka! :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LINROOT: soudím podle toho, co jsem se o něm dočetl v jeho referencích a tady na netu. A k tomu jsem dodal, že na to mají vliv i mé předsudky, o kterých vím a počítám s nimi při souzení druhých. Samy o sobě by ty předsudky ale určitě nestačili k tomu, abych se takhle o někom vyjadřoval, protože mám známý, kteří mají dredy, uctívají jaha, hodně hulí i poslouchají hudbu, kterou nemám rád a přesto jsou to mojí přátelé, které uznávám.

    nevidím nic špatnýho na přiznání toho, že na moje jednání mají vliv předsudky. Imho je mají všichni, ať už o nich ví nebo ne. Komunita alternativců je např. může mít pro změnu vůči kravaťákům, yuppies, šampónům, diskantům, metrosexuálům, barbínám atd.

    pokud se svými předsudky počítám, tak mi naopak můžou pomoct si dát při souzení druhých větší pozor. Když se např. potkám s dredatým huličem s třičkem Boba Marleye, tak vím, že ve mě ať chci nebo ne vzbuzuje určitou averzi a proto budu pozornější, jestli nehodnotím všechny jeho ostatní vlastnosti nespravedlivě a pokřiveně skrz tento primární filtr.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    INK_FLO: No tak až přestaneš soudit lidi podle toho co maj na hlavě a co poslouchaj za hudbu, tak tvuj nazor bude mozna relevantni, ale to co sem tu cet sou docela sracky. Jen reakce na ty komenty tady, nic pro ani proti Jahovi.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: jo jasný, určitě v tom jsou i moje mindráky, to nepopírám
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    PAYAMAN: jestli ti vadí slovo negři, tak černoši si tak mezi sebou říkají běžně. Btw. cca rok jsem bydlel s černochama v baráku ve čtvrti, kde byli vpodstatě samí afričani a vím, že běloši s dreadama jim byli k smíchu a pohrdali jimi

    jinak nechápu, proč opakuješ, že jsem plný předsudků, když jsem to o sobě sám řekl. Prostě akorát nehraju "one love" šarádu...
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    opakuji, že se nezastávám Jahridera, snažím se brát věc objektivně
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    INK_FLO: k lidem se snažím vyjadřovat minimálně, ptž sám nejsem dokonalej, abych někoho druhýho soudil. svoje mindráky si snažím řešit sám se sebou a snažím se nenechávat je vyplynout na povrch ve veřejných debatách. o politiku se nezajímám, takže takových debat se neúčastním.

    když čtu, cos napsal, přijde mi, že celý svůj postoj proti jahriderovi stavíš na základě první, druhý a třetí věci, kterou jsi zmínil....a pak taky trochu i podle věcí, které řekl přímo on. nebo ne?

    spíš než abych si vybíjel svoje mindráky na někom jiným, snažím se zamést si před vlastním prahem. ptž kdo je bez viny, ať hodí kamenem.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    INK_FLO: nechci se teda zastávat ridera, nekolikrat nas pojebal, ale to co predvadi INK_FLO je taky pekne na bliti...

    vety typu: Bílí negři z dreadama uctívající Jaha, Halle Sillasie (nebo jiné diktátory) či další obskurní kulty a náboženství a mající plnou hubu prázdných keců o respektu, toleranci atd. je jedna věc. Zhulky, kterým očividně mnohaleté kouření podlamp už leze na mozek je druhá věc. Dobrovolný poslech něčeho tak stupidního jako je ragga jungle je třetí...svedčí o tom, že je plny predsudku a nenávisti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam