JUNGLERADICALS: Podle mně to je za 90% kvůli setu na TV sety.cz kde jsem zahrál co jsem zahrál, a oni to vzali jak to vzali, a já jsem nebojoval za to že jsem to míchnul dobře, a řekl jsem jim že to je míchnuté mizerně čímž jsem jim dal za pravdu, a tak to že na YoungBlood v roce 2011 jsem poslal dvě skladby, k jedné se Soldik vyjádřil že bude zařazená, k druhé ne, to bylo někdy začátkem roku 2011. Na jaře 2011 jsem na FNR vydával kompilačku kde jsem usoudil že když mně neumístil do YB mojí skladbu a nereagoval, tak jí vydám sám na FNR, protože jsem stejně nedostal žádnou smlouvu o exklusivitě pro YB u dnb.cz a tak na YB seru, a ejhle já jí vydal a chvilku na to je najednou na YB ve 4. kole, a hned s tím že jsem svině že jsem porušil pravidla, a já vůbec netušil o co jde atp. tak mně to osvětlil pár hustě přísnejma e-mailama kde se bránil napadení z mojí strany, vyhrožoval udání na policii jako trestní oznámení za urážku atp. to jsem neunesl tak jsem ho začal trollovat a podrážet kde se dalo a z toho vzniklo tohle parádní spřežení proti mně (si myslím) potom ještě skladba od dBridge a Joshe Winga které jsem měl jako sample jejich skladeb od jejich zast. agentur svoleno remixovat a on to řešil tak, že jsem napsal, že se remix nepovedl a musel jsme to stáhnout z internetu.
Ať řekne že to není pravda, a budu pokračovat.!