• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak to vidíte :) v Dr. Maxovi ani Rajda už nedělá akce:))
    jinak proč ty se furt sereš do reggae music mi hlava nebere...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak se nám to tak nějak vysvětlilo a proto Soundman do zahlaví:))
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    PAYAMAN: bavíme, jestli můžu psát za ostatní, respektive o tom, co z toho kdysi hodně dobře provařenýho (v dobrým slova smyslu) klubu zbylo. Teď už jen torzo a poloprázdná hala, dříve to byl pěkně vyřešený prostor ve třech patrech. Ofiko tam dělat nic nejde (není zkolaudováno) a jen díky nečinnosti místního úřadu se tam stále něco (dost marnýho teda od tý doby co tu byl Prolix, kterýho dělal jeden z organizátorů kunčickýho festu dnes již taky neexistujícího) děje. Posledně (s Kan Jaccou tuším) to bylo vyřešené nápisem na dveřích: "soukromá akce" ... to že je pravděpodobně i v řiti statika a údajně to není ani bezpečné pro návštěvníky je už jen bohužel třešinka na smutným dortu.
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    SOLDIK:
    SOLDIK:
    já mám info takové, že aktuálně klub Dr. Max ve Vrchlabí provozuje (či co) snad nějaký Míra Jaroš (snad to jméno nekomolím) a ten Soundman se nějakým způsobem k němu dostal a "spolupořádá" teď ten dnb mejdan jak z něj (téměř) všichni okolo už vycouvali :D ... vzhledem ke způsobu komunikace Soundmana se ničemu teda nedivím, na druhou stranu: bookoval mě loni, vše cajk, prachy dokonce předem a ještě přitlačil. No taky tady už viselo info na fcb, že dělá Sigmu ve Vrchlabí na Bowlu (totál nesmysl)... odhaduju, ale třeba se pletu, že jak on (Soundman) neví "která páčka" tak ti odpověděl že jo, aniž by věděl o koho jde a v tomto případě se asi netrefil a od tý doby tady koluje, že Jah tu dělá provozního. Z infa co mám ten současnej ale taky prý není žádná výhra... ten provozní se snad "pokouší hrát" dnb a asi to bude ale spíš ten Míra, než Jah aneb jak vznikají drby... :) ... tvl kde jsou ty časy kdy jsme tu hráli s Wunschem, Skoogem nebo Zaffaranem... to to ještě mělo nějakou štábní kultůru, teď aby sis vzal k playerům ještě hlídacího psa...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: co ti na to mam rict, predavam jak jsem nakoupil. proc by to nekdo psal jen tak z prdele? leda ze by prose sound man nemel paru co je provozni. coz bych se ani nedivil, on nevi spoustu veci.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: bavíme se o tom klubu ve Vrchlabí?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: ani grafický styl plakátů mi nesedí, rajdovinu poznám na sto honů:))pokud, ale pokud je opravdu takový ghost majitel(provozní), taky to byl uplně jiný level....co já vím, tak měl Pumlého negra, ten skončil neslavně...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: napisu ti stejny, co jsem napsal rajdovi v PM. v prosicnci, kdyz se to dostalo do pomlouvame auditka, tak se tomu venovala pozornost a hodne sme se nasmali. na plakosi bylo napsane jedine ze jah bude hrat jungle a v tiskovce ze si i provozni hodi jungle. zeptal jsem se, jestli je to jah a bylo mi napsano profgilem klubu ze ano :) takze jaka paranoia simte?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: to je už trochu tvoje paranoia...ja myslim, že s tím klubem nemá nic společného, ale ten týpek Filip Soundman Dryje ho zdatně zastupuje:))
    dokonce vím jak si k tomu došel....psal, že jako poslední bude hrát majitel klubu raggajungle a hned tam někdo hodil dotaz, jestli to je Jahrider:))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ICESUNLAB: tak ho sem dej. to sme vycetli z FB prosincove udalosti. smo i v te nove se vse negativni smazalo :))
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    SOLDIK: to jako fakt, nebo to je kec? mám "trochu" jiné info...
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    SOLDIK: :D neco by se ale menit mohlo - ale tak karma to doresi (i kdyz mozna pozdeji) :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SMARIO: je radost se vratit domu a najit tam vse pri starem, ne? :))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    SOLDIK: po dlouhe dobe na nyxu a zadna zmena :) neuveritelne :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    ASTAR_SERAN: všude kam přijedeš tak to smrdí. seď radši doma a nebude to smrdět nikde :b
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: v tom pripade ve vrchlabi nekdo chce zneuzit tveho dobreho jmena aby nalakali (koho vlastne? :D) a prohlasili te provozakem. myslim ze to byl nejlepsi dj ceske produkce a promoter v jedne osobe, soundman. a ted babo rad!
    PECIK
    PECIK --- ---
    SOLDIK: soldik ty fakt pomluva
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: a jaky to je delat prvozniho v klubu, kde ti djove po zjisteni ze tam delas rusi hrani?:DDDDD
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DISKOPANKER: to sedi, jekyll a hyde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam