ASTAR_SERAN: Tak ti nevím, spíš asi určitě to druhé ne? "ktere chci oslovit ja" ;) Nazýváš mě tady minimem a ano jsem mladší, což taky někdy znamená že mám leší paměť a třeba nezapomenu pozvat headlinera? Jinak nechápu tvoji poznámku.. Sdílím co mi přistálo několikrát v poště i když se o to nikdo neprosil? My, normální, tomu říkáme SPAM.. Tak to asi nebude moc interní.. Pane nejvíc velko-řediteli festivalu Highlander! :)))
Co mi vadí? V důvěřivých lidech se snažíš vzbudit dojem nej promotéra, přitom booking fakt dělat neumíš (pokud nad tebou nestojí někdo s bičem) a kdykoli si sám přijel dělat někam akci, tak to buď dobře nedopadlo nebo to lidi po čase odradilo. Jasně jsou i výjimky. Facebooková média máš možná podchycená, když tam sedíš celej den a spamuješ, ale to oslovení lidí dost pokulhává:) Jako upřímně, event na FB dokáže udělat každej. Jaký máš cpc když pouštíš reklamy, když je nabízíš? Možná i 10USD, aby to někdo klikal ne? Už si tam někdy namapoval vlastní kartu nebo ti to platil vždy někdo cizí? :) Ještě že ta tvoje schizofrenie není nakažlivá..
Klukům se v sokolovně (v náměšti) podařilo vybudovat za těch 12 let něco neskutečného s obrovskou komunitou a dobrý jménem (a ano, jednou si jim delal line-up ty, prej to snad ani nebyl průser a bylo to v roce 2003). A teď přijdeš, nikomu nic neřekneš, pronajmeš si sokolovnu, spamuješ event z různejch dětskejch fanpagí, fake profilů, jedeš promo ve stylu urážení ostatních akcí a přijde ti to v pořádku... Nikdo jinej by na to neměl žaludek (jeden takovej se teda taky našel, ale neurážel a zeptal se).. A třeba nakonec ti nedojede ani headliner, nebo bude jinej průser a sokolovna bude mít už navždy punc kokotů. Avizovaný DJs prej ještě nemáš ani potvrzený, ale už jsou v popisu akce, ale pro tebe je to standart (Volume, halbax).. Vlastně už mi to ani nepřijde.. potom ten interpret radši potvrdí, než aby byl za kokota jako ty.. Jo a třešnička na dortu.. Prej si tam chtěl pixieho na techniku, nechceš ještě by ti sokolisti udělali třeba bary? :D Na to jak se vychloubáš, tak nic nevíš..
Jako sorry, vždycky sem o tobě slyšel báje, pověsti a nevěřil sem... Teď budu muset čekat i na blanické rytíře..
SOLDIK: Proč myslíš, že dělá tohle? By ho nevzali ani k pásu.. I když.. třeba je v invalidním důchodu a nemůže...