sory děcka že sem vás nechal tak dlouho čekat, já vím sem prostě marnej :D
DISKOPANKER:
co to kladeš za otázky polykači, lol :D já myslim, že tahle akce už je dávno vyřešená. zasvěcení ví a jsou na mé straně, burani co plkaj hovna se budou točit na karlovi a ´zlodějích´ z rakouska :D ano doteď mě nevrátili gramce a mix co jsem jim půjčil v dobré víře že je s nimi fér dohoda... !!
RASTAMIRA:
a nakonec bylo fajně , ne :) ?
DOGGY:
nevítej se hele :D
N_I:
bude narváno, víš to dobře jako já. jen to ale nemůžeš překousnout mno :D
MASSWAVE23FM:
tyve ta máš víc mínusků než já, žeru tě :) ! jinak hele mě se tu nezastávej, za prvé o to nestojím (ikdyž to cenim) a za druhé to nemá cenu. tohle je čistě můj fight s nyxáckejma kryplama, tak se zbytečně nezasírej od hoven, už jsme jich tu rozmazali fakt hafo :D
CHONGX:
PR mě šlo vždy moc dobře, však víš Čonýsku :D jinak doraž někdy, spadnou ti z toho trenky, uvidíš :D lol
PETGRIDUS:
lol :D hoší vy mě bavíte. jako byste nevěděli že já se za to co dělám nestydim. chudák kluk, nebo holka, co si ted o vás musí myslet :D hehe
KEITHHSTER:
fakt, a jak jsi to poznal :D lol ?
MAESTRO_MLK:
jsme spolu někdy něco kutili, že tak zasvěceně a fundovaně píšeš ?
jinak hoší za poslední 2 měsíce jsem prodělal na dvou akcích. na každé kolem 25k. ted v pátek v Náměšti to byla jedna z těch akcí. koukněte na fotky, zeptejte se interpretů a návštěvníků kdyžtak. třeba se dovíte jak jsem snima vyjebal a jak jsem utekl s penězi :D lol
jako tahle skupina má čím dál větší grády - respekt ! :)