• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      TRUPEEK
      TRUPEEK --- ---
      MUDFUK: Věř si čemu chceš. To je tvé nezadatelné právo a taky odpovědnost.
      Pro mě jsou to lehké počty. Pokud mám přes 300 aut po 200Kč a bůra příspěvek od cca 6ti soundů + výnos z baru.
      A jestli mi chce někdo tvrdit že ho stál pronájem campu a náklady tolik, že nic nezbylo, tak je to úsměvné.
      Že někdo podepsal směnku, také ještě neznamená, že ty peníze odevzdal. Měla být na krytí škod. Nepředpokládám, že tam takové vznikly.
      Pokud máš potřebu a chuť se takových podniků účastnit, samozřejmě ti nic nebrání.
      A abych to uvedl na pravou míru. Nejsem ten za koho mě Astar označil.
      MUDFUK
      MUDFUK --- ---
      MUDFUK: vykriky do tmy od trupeeka nebo jak jeto id
      YORICK
      YORICK --- ---
      ASTAR_SERAN: take zvazim. a taky te musim pochvalit, tento prispevek ma konecne rozumnou formu. drz se toho!
      MUDFUK
      MUDFUK --- ---
      ASTAR_SERAN: tak jestli jsi to dobre cetl, tak ja nic nerozjizdim, jen jsem chtel vedet co ten typke tqdy pise o dojebaji z tvy strany, kdyz ja slysel neco jinyho. Tudiz nezastavam se ani tebe a ani neverim verzi toho pana. Takze rozhodne za me nic nerozjizdim, jen nemam rad vykriky do tmy. Ciao
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      GULAZ: fór
      GULAZ
      GULAZ --- ---
      ASTAR_SERAN: to je fer
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      ASTAR_SERAN: zvazim, dekuji za nabidku.
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      mimochodem na čarodkách jsme ručil ssvym jménem na smlouvě a podepsal směnku 100 000,- na škody. kdo někdy dělal akce, tak asi nemusim nic dodávat, kdo ne,, tak ať tu klidně dál plká :D alespoň se pobavim...
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      jinak jsem vám chtěl dnes tohle....

      Pánové a dámy. Přicházím k vám s nabídkou. I přesto, že mě to s vámi v poslední době docela baví, pojďme se pro jednou zkusit chovat všichni jak rozumní lidé a nějak to tu definitivně uzavřít a rozlousknout. Každému z mých milovaných haters a všem kdo pochybují, dám vstupenku na festival zcela zdarma a napíšu ho na guestlist. Můžete se na vlastní kůži přesvědčit, jakže strejda Jahri dělá ty jeho slavný akce. Devadesát procent z vás osobně neznám a ani vy mě, tak co to posunout na další level, ať to tu můžeme zrušit a nebo mě naopak rozcupovat na kopytech. To je férový návrh, ne ?
      Tak mě když tak pište do zpráv, garantuji, že vás veřejně neoznačím a neuvedu jako jedny z haters, co se rozhodli to testnout na vlastní kůži. Vím, že spousta z vás to chuť testnout má, takže slibuji, anonymita zaručena :)

      HIGHLANDER

      Domluvte si hlídání na poslední červnový víkend, nastavte budík, odložte bongy, ať vám někdo pohlídá psa, zavolejte do práce, že nemůžete přijít, vybavte si klídek od manžela, manželky nebo dětí, zkrátka si udělejte volno, protože festivalová sezóna se kvapem blíží a my jsme se rozhodli přivítat ji v originálním a na české poměry novátorském stylu!
      Jak již bylo řečeno, na konci června započneme novodobé rituální hry v podobě druhého pokračování svobodného festivalu Higlander, který proběhne v malebném prostředí vlnitých kopců a bujných lesů v pohádkovém letním kempu Varvažov. Na rozdíl od loňského roku máme nový, krásnější a mnohem větší prostor, více stages a hlavně o celý jeden den navíc! Od pátka až do pondělí vystoupí na šesti různých hudebních pódiích přes 150 dj´s, kapel, zpěváků a dalších performancí nejen z Českých luhů a hájů, ale hned z 13-ti dalších zemí a států. Highlander je internacionální a je otevřen všem bez ohledu na národnost, rasu, nebo barvu kůže. Na své si zde přijdou v podstatě všichni. Jak milovníci hudby a kulturních vystoupení, tak i sportovci, adrenalinoví nadšenci a dokonce i obhájci a vyznavači léčebného konopí. Navíc rozpětí hudebních žánrů je obrovské, počínaje klasickými live projekty, reggae a hiphop zpěváky, přes drum&bass, tekno, neurofunk, raggajungle dj´s až po psytrance, elektroswing, world music, balkan nebo třeba acid punk. Pro pohodáře a rudeboys je připravena dubová stage, psygalery chillout s art stage a hlavně kapely ve stylu reggae, ska, punk nebo třeba blues a funk. I přes den je postaráno o pestrý doprovodný program v podobě mnoha besed, workshopů, divadel a různých dalších zajímavých vystoupení. Můžete se těšit také na veganské a vegetariánské pokrmy a pochutiny, zúčastnit se různých soutěží, nebo zkusit kurz malby a tetování. Nebude chybět vymazlená slackline zone, žonglérské exhibice, ritual a suffering stage a máme pro vás připravené dokonce i turnaje v nohejbale a fotbálku. Lahůdkou pro všechny ulítlé a akční lidi bude pak rozhodně Karaoke Porno Stage a její vychytávky. No, a aby toho nebylo málo, podařilo se nám domluvit opravdovou třešničku na dortu. V sobotu v podvečer proběhne na hlavním podiu mezinárodní beatbox a freeestyle battle a exhibice organizovaná těmi nejpovolanějšími Evropskými bardy a následovaná soutěží Dancehall Queen. A takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho, program je skoro nekonečný, proto pečlivě a pozorně sledujte web a FB ať jste v obraze a nic důležitého vám neunikne.
      Musíme se samozřejmě zmínit i o tom, že Highlander a jeho návštěvníci jsou také empatičtí a štědří a nemalá část ze vstupného jde na pomoc onkologáčkům v Domažlicích a na Sankofa School Project do Afriky. Přesné částky a konkrétní pomoc zveřejníme pár dní po festivale. A co je nejkrásnější, budete na tom mít podíl hlavně vy Highlandeři.
      Samozřejmě jsme mysleli i na vaše pohodlí a komfort, takže si na místě budete moci pohodlně zaparkovat, složit stan nebo pronajmout chatku, za velmi příznivých podmínek, či využít kvalitního sociálního zařízení v podobě kamenných toalet a sprch úplně zdarma.
      Highlander se nezadržitelně blíží a sním i něco jiného a neuchopitelného, tak neváhejte a doražte to okoštovat, slibujeme, že nebudete litovat. Vezměte prostě poslední červnový víkend všechny své věrné, kamarády, rodiče, sourozence, partnery a přijďte si to užít a prožít s námi. Svobodně a Společně !! 
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      MUDFUK:
      koukám že tu jedou mystifikace jako svině zas :D hlavně u tebe mě to mrzí, tak pls nevař z vody. nikdo neprodělal. nájem se zaplatil z vybraného parkovného. zisky z barů šli komplet celé soundum a mystic sound a tedy i já jsme zaplatili rakušákum ze svého aby byli ok. jelikož měli náklady skoro 20 000 (my tak 4000). všichny soundy mě po akci poděkovali a chtějí tam jet příští rok znova.
      stačí jít na událost na FB nebo těm soundum napsat. se znáte tak nechápu co to tu rozjíštíte za babský povídačky

      PROTEKTIK:
      díky za reálnej a nezkreslenej koment. tady je to pomalu už cnost :)

      SOLDIK:
      jen aby. ale tak ok budu ti věřit. ty nejsi takovej retard jako ten dredatej agresor s vymytou palicí

      TRUPEEK:
      kde se vybralo 100 000 kryple vysmaženej? si chlastal zadara na baru (kdoví jestli si tam nekradl socko zkurvená), po akci sliboval, že mě půlku sudu zaplatíš a ještě něco navíc a teď tady budeš psát hovna. počkej až se potkáme osobně, ti ten sud narvu doprdele. to sem jako nežral tohle !!!

      mimochodem tenhle idiot jezdí s náma s mystikama. teda teď už dojezdil. je to nějakej pozůstatek z minulého období zdědil jsem ho :( zkurvená smažka, co si ani neumí najít práci a má bordel v palici. jen tak pro vysvětlenou, když už se rozmazávaj ty hovna...

      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      VON_GILOTINE: a kdo krade a podělá ten si za odměnu zahraje na liru.
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      TRUPEEK: okrad no.
      TRUPEEK
      TRUPEEK --- ---
      MUDFUK: Tak asi takhle. Přijde mi, že na akci, kde se vybere za auta a příspěvky od soundů 100 000, prý na náklady a jsou vlastní bary, si odveze crew 2 000, jako slušnej provar. Já osobně bych se na takovej podnik vysral, protože to není ani na naftu. Takhle to dopadlo pro Mystik.
      KYSOUR
      KYSOUR --- ---
      ASTAR_SERAN: Heleď jsou na to prášky....
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: akcni? to ze si tady z tebe delam prdel a vlastne jen ukazal, jak jsi to posral u nas, to beru jako kratochvili :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      ASTAR_SERAN: ty hovne, ty mě vůbec nezajimáš, zablokoval jsem si už dvacet tvojich profilů, ale zjevně ležíš v žaludku mnoha jiným lidem
      PROTEKTIK
      PROTEKTIK --- ---
      Já tam krz jahridera odmítnul jet, ale naše banda tam jela s celym cirkusem a nestěžovali si na nic za strany jaha.. a provarem to taky neskončilo..
      MUDFUK
      MUDFUK --- ---
      TRUPEEK: no tak povidej, tady nahazuješ obecný slova. já samozřejmě vím jaký byli náklady na stage, protože jsme tam mohli taky jednu stage dělat, ale zdálo se nám to moc vysoké, co jsem teda zase já slyšet, tak minimalně jedna stage v provaru nezůstala. to už je ale otázka kolik lidí dojede.
      úrosim napiš co se tam dojebalo, co jahrider dojebal apod.
      já se ho vůbec nezastávám, jen chci teda vedět podrobnosti, než nějaký výkřiky do tmy.
      L4MA
      L4MA --- ---
      se Smackem tu nekdo felite? fakt jede hrat nekam do prdele bez smlouvy, tesi se na toho imbecila a dava slevy? :D
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      SOLDIK:
      no jedinej takhle extrémě akční jsi ty a Ruml. a jelikož Ruml je retard a jeho inteligence a slovník neodpovídají tomu postu, tak jsi mě z toho vyšel ty - zvláště pak když jsi tu tu sdílel. pokud od tebe vítr nevane, beru svá slova zpět a házím omluvu sámoška....

      KYSOUR:
      aha, takže mě chceš jako říci, že většina českých festivalů neopakuje pořad to samé dokola, rok co rok ? klidně je můžu i jmenovat hele, já se nebojim říkat pravdu, jeliko nikomu nelezu do řití, víš jak :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: toto je krasne: "píšeš lidem subjektům co se mnou spolupracují na HIGHLANDERU dopisy"

      to je jako jsi mne obvinil z te FB stranky, supr :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam