CHONGX: Me by hlavne zajimalo, co bych po nem tak mohla chtit, ze jsem zhrzena :D Ja na tom festaku ani nechtela hrat, az mi Dreadalist rika 'Tak se vidime na highlanderu priste' a ja asi ne ja tam nehraju a on 'ale ty si na lineupu a proto jsme na to kejvli' tak jsem to resila a s dobrym umyslem, ze nez sedet doma, tak pojedu za bandou jsem se domluvila za zvlastni podminky - byla to moje chyba vubec sem na to nemela kyvnout ano vim, ale stalo se. V prubehu casu mi zacly chodit divne reci, jakoze jestli se budu odznacovat z postu, tak hrozi, ze neprijdou lidi a to bude mit vliv na muj honorar a pak jeste jedna posledni kapka, po ktere jsem hrani odmitla...on dva dny nic nepsal a pak 'hodil jsem te na ss stage a mohla bys rict Dashi at dojede s tebou?' tak jsem ji volala a nasledne mu potvrdila, ze opravdu ani jedna nemame zajem na festivalu hrat. a ja po nem neco chci a jsem zhrzena? :D jasne ze soukromou postu sdilet nebude, protoze by vsem potvrdil ze je ultrak.kot, pokud to teda jeste nekdo nevi, ale vazne nechapu kde bere odvahu psat takove blitky, kdyz vi, ze mam dukaz v poste na naprosto vsechno.