• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    PAYAMAN: jenom ze tam je vse podlozeno smlouvami a prachy na to maji, a mam takovy pocit, ze to snad michal dela sam bez jaha ale 100% to nevim
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INK_FLO: napadá mě scéna z filmu Apokalypsa, závěr vystoupení Playboy holek pro vojáky :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    INK_FLO: ty si to asi hodily
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ježišmarjá a co vůbec ty holky nešťastný potetovaný?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DOCKINEZ: i mistr vegetalista se někdy utne...
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: Jen dávej, nemám fb a diskusi na události tudíž nevidím.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    sory že to furt cpu, ale zaloha musi byt

Martin Maruška
    19 min ·
    nerad se zůčastňuji takových debat které se vedou na internetu potažmo na FB, bohužel musím dát za pravdu těm kteří zde uveřejnili své příspěvky i lidem které jsem na tom "Festivalu" potkal ať už interpretů či jen lidí kteří se přišli bavit... jedním slovem to byla KATASTROFA!! od ubytování (nakonec jsme s přítelkyní skončili v autě) až po tu hudební produkci a samotné organizaci celého toho "festivalu"... o tom kdo byl a kdo nebyl mám jen zhrubný odhad, každopádně nejvíc mě štvalo to že jsme potkávali opravdu spoustu lidí bez jakéhokoliv označení na ruce (vnitřní kontrola naprosto nulová) tím pádem se pak nemůžeme divit že nezbývají peníze pro ty kteří na ně měli nárok. na druhou stranu kdybych měl ten lístek platit tak bych byl asi řádně naštván...to je asi tak vše co jsem měl na srdci
    Každopádně velké diky klukům z Detonation Soundu za kvalitní zvouček na který jsme si mohli zahrát společně s Vít Aphx Pecenka (Audio Pandora) i KMK soundu kde jsem měl taky tu čest si zašmrdlat a v neposlední řadě paní uklizečce která musela hákovat jako barevná páč záchody byly naprosto čisté po celou dobu akce.
    normálně bych napsal že se uvidíme za rok, ale tady už to asi nebude... Mějte se krásně a pokud je tu někdo komu se naše hraní trochu zalíbilo tak zde je odkaz na náš FB kde nás najdete v následujících týdnech...
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Já z toho mám škodolibou radost jak blázen. A vůbec z toho nemám špatný svědomí :D
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    KBN:
    TELLEMAHOOKA: díky :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Pavel Šmíd Ps: divim se ze colectiv a messenjah vystoupili..
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 min

Pavel Buml tak lowe třeba
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    payaman informuje

Pavel Šmíd wildo.. komedie strasna.. Jahrider kdyz se nepovesi tak ho vsichni stahnou z kuze :D ma podepsanou smlouvu o pronajmu sound systemu .. :D asi se anis bude soudit kdyz se k tomu nepostaví normalne.. odpověď? .. ne nebavil :D propadak.. organizace na picu .. vsechno spatne.. :D .. ve finale se s toho stala proste rychta :D
    KBN
    KBN --- ---
    je to v té události úpně navrchu pod tím datumem jsou informace a vedle si klikni na diskuzi
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    Kde ty komenty čtete? Na fb v události to nevidím.
    KBN
    KBN --- ---
    Kristýna Antošová
    13 min · Praha ·
    Podezrele malo hejtu a negativnich komentu na to co se tento vikend udalo sice jsem tam jela jako artist ale ze budu jeste resit aby mel kde a jak vystupovat headliner main stage zatimco Jah si v klidu spi a je mu to uplne jedno to jsem teda necekala ale po teto zkusenosti aspon muzu rict ze s timto clovekem nechci uz nic mit
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Já myslím, že to není jeho chyba, že to je chyba lidí co tam byli páč přece People make the party :D :D :D :D :D
    ERUVEO
    ERUVEO --- ---
    L4MA: no já bych se nedivil kdyby to bylo one love...a to už by o něčem svědčilo :D:D:D
    L4MA
    L4MA --- ---
    lol, ona ta akce trva jeste dnesni noc, a mistr ma jeste na poradu hrani v primetimeu s nejnadejnejsim MC v CR. :D uplne vidim tu one love atmosku pod stagei. :)

23.00 - 00.30 // Dirty Growa + MC Šafy (CZ-SK)
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: Dela print screeny tady jako dukazni material pro tu zalobu, neasi :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    a pristi tyden tu mame Beats for lowe....kde duo Jahrider und Crackenn šefujou Reggae2jungle stage....to chcu videt jak si budou rozumet

https://www.facebook.com/beats.for.love/videos/1097815890274973/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam