• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ICARUS: seš toy, je ti šestnáct-dvacet, a právě su objevil kouzlo lehkejch drog...stačí?
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    PTT: Konec dobrý, všechno dobrý, ne?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PTT: slecna toho moc nepobrala, co se da delat

Skapalnělá Čokoláda Jako dost mě to mrzí že to neoznámili dopředu kdo vystoupí a kdo ne; ale nevím co za tím bylo/nebylo... pokud to věděli dopředu; mohly dát vědět; těšila jsem se na Honzu kuybnzeho;a oni měly ten den koncert s kapelou na jiným místě tak už mi to bylo divný...ale přes to všechno jsem si to vcelku užila; počasí člověk neovlivní;. A o zbytku si udělejte obrázek sami.....

//ot: fascinuji me jmena lidi na fb strance highlanderu. mohl by mi nekdo zkusenejsi vysvetlit duvod pouzivani techto dementnich nicku?
    PTT
    PTT --- ---
    Tak nakonec super hajzly s papirem a vege jidlo = priste bych i mozna prijela ucinkovat na hudebni festival....looooool

Skapalnělá Čokoláda: (– cítí smutek).
    Měla jsem na Festu číst básničky; když jsme konecně našli art stage tak mi kluci řekly že nic nefunguje jak má;nebyly ani mikrofony...pak mi večer volala organizátorka ty stage že mam dojít a budu číst; tak dojdu; a kluci tu stage balily;že prý neschody s organizátorem
    ... jako jsem z toho vcelku zklamaná; ale nenadelam nic....

Další věc - těšila jsem se na fourth face; tak dojdu před stage kde měli hrát a tam mi řekly že kapely jsou zrušený....

Ale abych jen nehazela špínu; tak co mě potěšilo - Kámoš mě tam vezl; měl normálně platit vlez a za parkování; a dostal taky modrou pasku....
    + Byly fajn čistý záchody s papírem a vege jidlo
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    Rajda asi zapomněl že na tý akci byl jako organizátor a ne účastník :D :D :D

_PLWI_
    _PLWI_ --- ---
    Za vsechno může Nyx a Stratekk. Protoze rychta zvítězí nad smelem a prodelkem.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DUB: Houbass si tam teda pisu taky)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: tywoe....davam si je do skatulky ostuda ostudná
    DUB
    DUB --- ---
    PAYAMAN: tyhlety 2 lidi sou noname djs od nas z Boleslavi, jeste ten treti Houbas z MH, tomu sem predem psal a upozornoval ho na to ze Jahrider je fake promoter co vetsinu lidi ojebava a odpovedel mi ve stylu ze ho nezajima koho kde podelal, ze pomluvy neresi a je rad ze si zahraje pac je na zacatku kariery, zadny velky prachy s nim neresi a uz je napsanej v lineupu takze to rusit fakt nebude.

ted se bavim tema jejich vyjadrenima ze to byla katastrofa apod.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    PAYAMAN: jenom ze tam je vse podlozeno smlouvami a prachy na to maji, a mam takovy pocit, ze to snad michal dela sam bez jaha ale 100% to nevim
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INK_FLO: napadá mě scéna z filmu Apokalypsa, závěr vystoupení Playboy holek pro vojáky :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    INK_FLO: ty si to asi hodily
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ježišmarjá a co vůbec ty holky nešťastný potetovaný?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DOCKINEZ: i mistr vegetalista se někdy utne...
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: Jen dávej, nemám fb a diskusi na události tudíž nevidím.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    sory že to furt cpu, ale zaloha musi byt

Martin Maruška
    19 min ·
    nerad se zůčastňuji takových debat které se vedou na internetu potažmo na FB, bohužel musím dát za pravdu těm kteří zde uveřejnili své příspěvky i lidem které jsem na tom "Festivalu" potkal ať už interpretů či jen lidí kteří se přišli bavit... jedním slovem to byla KATASTROFA!! od ubytování (nakonec jsme s přítelkyní skončili v autě) až po tu hudební produkci a samotné organizaci celého toho "festivalu"... o tom kdo byl a kdo nebyl mám jen zhrubný odhad, každopádně nejvíc mě štvalo to že jsme potkávali opravdu spoustu lidí bez jakéhokoliv označení na ruce (vnitřní kontrola naprosto nulová) tím pádem se pak nemůžeme divit že nezbývají peníze pro ty kteří na ně měli nárok. na druhou stranu kdybych měl ten lístek platit tak bych byl asi řádně naštván...to je asi tak vše co jsem měl na srdci
    Každopádně velké diky klukům z Detonation Soundu za kvalitní zvouček na který jsme si mohli zahrát společně s Vít Aphx Pecenka (Audio Pandora) i KMK soundu kde jsem měl taky tu čest si zašmrdlat a v neposlední řadě paní uklizečce která musela hákovat jako barevná páč záchody byly naprosto čisté po celou dobu akce.
    normálně bych napsal že se uvidíme za rok, ale tady už to asi nebude... Mějte se krásně a pokud je tu někdo komu se naše hraní trochu zalíbilo tak zde je odkaz na náš FB kde nás najdete v následujících týdnech...
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Já z toho mám škodolibou radost jak blázen. A vůbec z toho nemám špatný svědomí :D
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    KBN:
    TELLEMAHOOKA: díky :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Pavel Šmíd Ps: divim se ze colectiv a messenjah vystoupili..
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 min

Pavel Buml tak lowe třeba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam