• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      ORISKOVANUTELA
      ORISKOVANUTELA --- ---
      GROK: Na fb jsem jako skapalnělá čokoláda, a fakt jsem vcelku nasraná, člověk se táhne jak smrad z Brna, těší se na nový publikum, a ono to celý padne....Takže příště už fakt neee.....
      KBN
      KBN --- ---
      GROK: na fb je jahridera v cr nechceme
      GROK
      GROK --- ---
      mame taky print screeny z komentu nasranejch lidi, sledovali jsme to celej vikend a zalohovali...btw kamose napadlo udelat webovou stranku se vsema jeho podelama..nahazeli by se tam print screeny a vsechen dukazni material jak v cestine tak v anglictine, nebavi mne furt dokola lidem vysvetlovat co je to za curaka a za co vsechno muze..takhle bych dal jen copy paste...co vy na to? ja na to klidne par stovek prispeju
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      Snad to půjde otevřít (co se podařilo zachránit) ...

FREEDA
      FREEDA --- ---
      CARTMANETWORK23: jahriderova stránka se dneska zvedla o dobrejch 100 lidí :D myslím, že tentokrát se mu zametání nepovede :)
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Zalozte nekdo highlander.
      IZSTVOCH
      IZSTVOCH --- ---
      tyvoe taj to sleduje takovejch lidi jak pred 11ti lety czechtek, mam sto chuti vypnout adblock jestli na me bafne reklama na nejakej konopnej produkt :)))
      CARTMANETWORK23
      CARTMANETWORK23 --- ---
      FREEDA: jj zamest stopy :)
      KBN
      KBN --- ---
      tak jsem zvědav kdy se objeví tady :D
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      jojo ted ji smazal
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      událost smazaná :) nebo já ji teda nevidím
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      ICARUS: seš toy, je ti šestnáct-dvacet, a právě su objevil kouzlo lehkejch drog...stačí?
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      PTT: Konec dobrý, všechno dobrý, ne?
      ICARUS
      ICARUS --- ---
      PTT: slecna toho moc nepobrala, co se da delat

Skapalnělá Čokoláda Jako dost mě to mrzí že to neoznámili dopředu kdo vystoupí a kdo ne; ale nevím co za tím bylo/nebylo... pokud to věděli dopředu; mohly dát vědět; těšila jsem se na Honzu kuybnzeho;a oni měly ten den koncert s kapelou na jiným místě tak už mi to bylo divný...ale přes to všechno jsem si to vcelku užila; počasí člověk neovlivní;. A o zbytku si udělejte obrázek sami.....

//ot: fascinuji me jmena lidi na fb strance highlanderu. mohl by mi nekdo zkusenejsi vysvetlit duvod pouzivani techto dementnich nicku?
      PTT
      PTT --- ---
      Tak nakonec super hajzly s papirem a vege jidlo = priste bych i mozna prijela ucinkovat na hudebni festival....looooool

Skapalnělá Čokoláda: (– cítí smutek).
      Měla jsem na Festu číst básničky; když jsme konecně našli art stage tak mi kluci řekly že nic nefunguje jak má;nebyly ani mikrofony...pak mi večer volala organizátorka ty stage že mam dojít a budu číst; tak dojdu; a kluci tu stage balily;že prý neschody s organizátorem
      ... jako jsem z toho vcelku zklamaná; ale nenadelam nic....

Další věc - těšila jsem se na fourth face; tak dojdu před stage kde měli hrát a tam mi řekly že kapely jsou zrušený....

Ale abych jen nehazela špínu; tak co mě potěšilo - Kámoš mě tam vezl; měl normálně platit vlez a za parkování; a dostal taky modrou pasku....
      + Byly fajn čistý záchody s papírem a vege jidlo
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      Rajda asi zapomněl že na tý akci byl jako organizátor a ne účastník :D :D :D

_PLWI_
      _PLWI_ --- ---
      Za vsechno může Nyx a Stratekk. Protoze rychta zvítězí nad smelem a prodelkem.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DUB: Houbass si tam teda pisu taky)))
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN: tywoe....davam si je do skatulky ostuda ostudná
      DUB
      DUB --- ---
      PAYAMAN: tyhlety 2 lidi sou noname djs od nas z Boleslavi, jeste ten treti Houbas z MH, tomu sem predem psal a upozornoval ho na to ze Jahrider je fake promoter co vetsinu lidi ojebava a odpovedel mi ve stylu ze ho nezajima koho kde podelal, ze pomluvy neresi a je rad ze si zahraje pac je na zacatku kariery, zadny velky prachy s nim neresi a uz je napsanej v lineupu takze to rusit fakt nebude.

ted se bavim tema jejich vyjadrenima ze to byla katastrofa apod.
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      PAYAMAN: jenom ze tam je vse podlozeno smlouvami a prachy na to maji, a mam takovy pocit, ze to snad michal dela sam bez jaha ale 100% to nevim
      ADAMIRA
      ADAMIRA --- ---
      INK_FLO: napadá mě scéna z filmu Apokalypsa, závěr vystoupení Playboy holek pro vojáky :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam