• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      PTT
      PTT --- ---
      AKISAN: nic pac kamil a kseft na 1. miste....
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      a co B4L nato ted? To ho tam budou mit i nadale?
      SOJKA
      SOJKA --- ---
      WTG: Tak to je klasika ale ani tomu se to nepovedlo
      THE_BALROG
      THE_BALROG --- ---
      DASHA: To byl myslim Tanukichi (nebo jak se píše) a ten je napsany i v lineupu na BFL :)
      WTG
      WTG --- ---
      SOJKA: ne tam nas prece zkousel ojebat akorat Gora :))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DASHA
      DASHA --- ---
      SOLDIK: me sali zrak, nebo si ten Havrda vazne takhle dela self-promo?
      To je neuveritelnej bludistak, ta osoba...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      AKISAN: nn, to je nekdo jiny. nevzpomenu si na jmeno.. delal grafiku atd
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SOLDIK: to CRACKenn chvali CRACKenna? ))
      DASHA
      DASHA --- ---
      VOZKA: mne se chtelo brecet z toho DJe, co psal, ze cekal nekde na meeting pointu a nikdo nikde..
      Vime, jak to dopadlo s tim DJem Feline, co psal, ze kvuli Hajlendru nedava letos poprvy Glastonbury? Se mu mam chut jmenem cesky hudebni komunity osobne omluvit... =/
      SKRU
      SKRU --- ---
      500/den? to sou nejaky sedmaci, nebo kdo dneska dela za 500 na den?
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      Mě nejvíc baví jak jediný co lidi konzistentně chválej jsou čistý hajzly a s výjimkou VEX jídlo (který imo předražený nebylo a naopak prej ke konci vařili pod cenou aby se toho vůbec zbavili), tj. věci se kterejma nemá Jah vůbec nic společnýho a má je na starosti kemp. :D

S těma chatkama a neexistujícíma místama ke spaní to btw probíhalo tak, že Rajda si pronajal chatky pro interprety, vzal si klíče od nich k sobě a pak zcela zmizel. Takže celou dobu přijížděli lidi, který nevěděli NIC, ani kdy a kde maj hrát, a chodili za lidma z kempu s otázkama kde maj ubytování, ti je neměli jak vpustit protože klíče měl Rajda, kterej byl nejspíš někde vyndanej a bylo celej víkend nemožný se mu dovolat. :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      tak ci tak, zadna odezva od nich..
      SOJKA
      SOJKA --- ---
      WTG: Fakt? tak to jsem ani nevěděl, tak každopádně jsme se od něj aspoň nenechali ojebat :-)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MADUBSTEPGUY: jo vidis, jsem blesk.
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      SOLDIK: Nebude to ten druhý, co měl přístup na stránku?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      tn zmrd to cele sleduje! :D

z highlanderu fb stranky:

Pavel Doležel
      Dnes v 15:17
      Ahoj, vzhledem k tomu, ze byla zrušena událost a s tím i line -up akce, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo z vás vi, kteří DJs hrali v sobotu na DnB stagi mezi 23-01 hodinou + crew, která do toho dělala vokaly :) Jinak diky za sobotu na DnB stagi, bylo to neskutečný, velký peklo v tom dešti! :)

Komentáře
      Pavel Doležel
      Pavel Doležel Respektive mezi 22-01 hodinou
      To se mi líbí · Odpovědět · Před 57 minutami

Highlander
      Highlander Vim ze sem tam zahlidl Michael Havrda ale nejsem si jisty jestli to bylo tou dobou.. Ale hrali dobre
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · Před 47 minutami
      ANS
      ANS --- ---
      hele a co tech mejch 4x500 za odehrani setu?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      a stale nove a nove pribehy:

Sla Va a prave mi pise kocka, ktora tam mala robit henna tattoo.... sa hanbim, ze som ju Michalovi dohodila..... kopirujem: No... bolo to totalne fiasko... Pravdupovedaic, doteraz najhorsi "pokus" o festival, aky som kedy zazila. trepali sme sa tam asi 7 hodin, lebo dal este aj zle suradnice na net. ked nas to viedlo ku Prahe tak nam uz doslo, ze toto asi nie je Varvazov v juznych Cechach... tak som mu chcela zavolat, ze pri akom meste to a byt, ale mal uz vypnuty telefon. co mi neskor povedali aj dalsi ludia, ze sa mu neda dovolat.
      vo Varvazove sme sa pytali miestnej mladeze, ze kde je ten festival a nikto o nicom nevedel.
      na mieste bolo dokopy asi 100 ludi VRATANE ucinkujucich a stankarov.
      cista strata. nechcem to ani ratat, kolko som tam prerobila, lebo by ma porazilo. nehovoriac o tom, ze som tak ci tak musela zaplatit sofera a 2 baby co pre mna mali malovat.
      VEX
      VEX --- ---
      LOPIK: Já na to taky nevěřícně zíral. Se nedivim, že nesehnal zvukaře.
      WTG
      WTG --- ---
      SOJKA: jenom nekecej :))) jednu akci jsme s nim kdysi delali kdyz nas pres Goru pozval nekam do neakyho JZD s tim lomem a koupanim, ,jak tam bylo milion much :))) to este Jahri mel i Pixiho na stene dokonce
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam