• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    Zdravíčko lidi, ráda bych Vás i tady informovala, jak se posunuje v "případu Jahrider". Před chvílí jsem odeslala dotaz právnímu zástupci, který se snad našeho případu ujme (pokud ne, najdu jiného) a my dostaneme zpět své peníze. O dalších postupech a vývoji Vás budu nadále informovat!!
    WTG
    WTG --- ---
    Jinak teda aspon neco k tematu ;)

14 dni pred akci nahodil Jahrider na highlander fotky 2 sapit z nich jedno je moje s tim ze tydle super stany bude mit na festaku... na dotaz s kym to ma domluveny ze o tom fakt nic nevim fotka zase zmizela... jen takova mala story k pobaveni ;))
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    PAYAMAN: Není to o fesťáku ale jahim...je to na dlouhý příběh zvládl to, ale pak kontrolovali kdo ho zve a vízum zrušili...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    To bude b2b jako víno na Beats 4 ONE LOVE:

SOJKA
    SOJKA --- ---
    GORA32: Myslis jak si na nás zkoušel že si uděláme zrcadlo na freecku? Ty si byl vždycky mimo
    GORA32
    GORA32 --- ---
    WTG:
    SOJKA: no ja si pamatuju ojeb od Sojky :D ... s listkem ... uz je to davno
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a co B4L nato ted? To ho tam budou mit i nadale?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WTG: Tak to je klasika ale ani tomu se to nepovedlo
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    DASHA: To byl myslim Tanukichi (nebo jak se píše) a ten je napsany i v lineupu na BFL :)
    WTG
    WTG --- ---
    SOJKA: ne tam nas prece zkousel ojebat akorat Gora :))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DASHA
    DASHA --- ---
    SOLDIK: me sali zrak, nebo si ten Havrda vazne takhle dela self-promo?
    To je neuveritelnej bludistak, ta osoba...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: nn, to je nekdo jiny. nevzpomenu si na jmeno.. delal grafiku atd
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: to CRACKenn chvali CRACKenna? ))
    DASHA
    DASHA --- ---
    VOZKA: mne se chtelo brecet z toho DJe, co psal, ze cekal nekde na meeting pointu a nikdo nikde..
    Vime, jak to dopadlo s tim DJem Feline, co psal, ze kvuli Hajlendru nedava letos poprvy Glastonbury? Se mu mam chut jmenem cesky hudebni komunity osobne omluvit... =/
    SKRU
    SKRU --- ---
    500/den? to sou nejaky sedmaci, nebo kdo dneska dela za 500 na den?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Mě nejvíc baví jak jediný co lidi konzistentně chválej jsou čistý hajzly a s výjimkou VEX jídlo (který imo předražený nebylo a naopak prej ke konci vařili pod cenou aby se toho vůbec zbavili), tj. věci se kterejma nemá Jah vůbec nic společnýho a má je na starosti kemp. :D

S těma chatkama a neexistujícíma místama ke spaní to btw probíhalo tak, že Rajda si pronajal chatky pro interprety, vzal si klíče od nich k sobě a pak zcela zmizel. Takže celou dobu přijížděli lidi, který nevěděli NIC, ani kdy a kde maj hrát, a chodili za lidma z kempu s otázkama kde maj ubytování, ti je neměli jak vpustit protože klíče měl Rajda, kterej byl nejspíš někde vyndanej a bylo celej víkend nemožný se mu dovolat. :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tak ci tak, zadna odezva od nich..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WTG: Fakt? tak to jsem ani nevěděl, tak každopádně jsme se od něj aspoň nenechali ojebat :-)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: jo vidis, jsem blesk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam