• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAVIAN: zatim jen 10x
      PAVIAN
      PAVIAN --- ---
      jestli to tu bylo tak sry vyjadreni dark side clubu k highl...:
      https://www.facebook.com/Darkside-Club-1693434114223285/?fref=nf
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      Nechci tu spamovat, doufám, že mě omluvíte pro druhou reklamu.
      Lidičky, hledám všechny poškozené (umělce, návštěvníky), kteří jeli na Highlander za účelem zábavy. Také jsme jeli. Také jsme narazili. Po tom všem, co se stalo jsem založila stránku "Hledám lidi z Highlanderu", kde shromažďuji lidi, kteří jsou poškozeni. Až nás bude dostatek, kteří budou ochotni podat svěděctví, na "ředitele" festivalu podáme trestní oznámení/žalobu, podle toho, co nám právník doporučí. Znovu bych Vás poprosila, jestli znáte někoho, kdo je také poškozen či Vy sám jste poškozený, napište (pošlete známému odkaz) a přidejte se k mé skupině. Čím více nás bude, tím lépe!!
      Děkuji a nezlobte se za druhou reklamu. https://www.facebook.com/hledamlidizhighlanderu/
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ANDY_WARHOL: ctes vtip poprve v zivote? :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Michal Jana Elixíry‎ pro Jahridera v CR nechceme
      36 min ·
      Byli jsme pozváni na festival,kde je minimalně 3000+ navštěvníku
      Abychom počítali s tím a zasobili se zbožím.
      Měli jsme slibenou chatku,elektriku VIP místo.
      Nic z toho nebyla pravda na tzv festivalu byl cca 300 lidí včetně vystupujících a pomocníku tzv pořadatele.
      Festival měl byt 4 dny a navštěvníku tam mělo byt dle jeho emailu 3-5tis , takže jsme těžce v mínusu ,dálka jak blázen lidí skoro žádní,od elektriky nas odpojili v 23,00h v sobotu,
      Takhle nezvládnutou akci jsme ještě neviděli,pořadatel totálně nespolehlivy člověk,ktery mnoho naslibuje a nic nesplní,
      Mi se mužeme připojit k vám jen ušlym ziskem,ktery měl byt dle jeho slov 10ti nasobny než to co jsme tam měli na par našich příznivcích ............. ten člověk by měl někam zalezt a vylezt až se na to zapomene,jinak by taky mohl dostat od někoho přes dr..u.
      Ono kdo nic nemá na tom si nic nevezmete
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SOLDIK: to sem zvedavej
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      pry :D

"Mame pro Jahridera nachystanou tri-bodouvou ruskou akupunkturu"
      "A co to je?"
      "Napichnuti jeho prdele na vidle"
      PTT
      PTT --- ---
      AKISAN: nic pac kamil a kseft na 1. miste....
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      SOLDIK: Co když tu žádost potvrzoval ten Slavomír? Podle mě až bude online, poznáme to..
      SKUNG23
      SKUNG23 --- ---
      v té době jsem nevěděl, že nějakej takovej krypl existuje :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ani ne hodinu zpet, zmrd zije..

AKISAN
      AKISAN --- ---
      TOMZ: krysy hazej krysu pres palubu...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SKUNG23: bry rano
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      ICARUS: Zastavit byt jde jen písemně. Myslel jsem, že si půjčil od banky nebo tak něco, ne že řekl v hospodě nějakej mašťákům, že jim dá byt když akce nevyjde. Někdo to tu psal, že má zastavený byt, nevím jak na to přišel, třeba to byl jen vtip...
      TOMZ
      TOMZ --- ---
      SOLDIK: To bude tento.

SKUNG23
      SKUNG23 --- ---
      Archív drumandbass.cz 2012 :D

Jahrider - Exclusive Mix for www.drumandbass.cz

Tracklist:

1. "Na BBC RADIO 1 už x let běží zásadní drum n bass / jungle radiová show, která doslova formovala scénu a ovlivnila celej dnb svět...za tou show samozřejmě stojí nejznámější dnb dj dvojka na světě FABIO A JAHRIDER!!"

2. "Jahrider má aktuální dubplate od Boba Marleyho"

3. "Suki zrušil zimní Let It Roll, protože Jahrider udělal konkurenční akci v Pumpa Negra."

4. "Jahrider se dohodnul s Goldiem na polovičním honoráři, protože se nevydělalo. Vysvětlil mu to a týpek byl úplně v pohodě. V létě mu přijede zas a s nim přijede gratis i Simon Bassline Smith"

5. "Jahrider se modli k amen breaku"
      6. "Jahrider pozval Andyho C - bez smlouvy"
      7. "Když jde Chuck Norris v noci spát tak se kouká pod postel, jestli tam není Jahrider"

8. "The Winstons to zabalili po tom, co přišel Jahrider"
      9. "Jahrider udělal akci a všichni byli spokojeni a nikdo si nestěžoval"
      AZUZ
      AZUZ --- ---
      Každopádně, pokud je majitelem bytu, ať už zastaveného nebo ne, pak je tu jakás takás šance, že z něj bude možno nějaké peníze vytáhnout.
      ICARUS
      ICARUS --- ---
      TELLEMAHOOKA: nemyslim si ze je jah tak blbej aby podepsal smlouvu, jestli to bylo vubec zastavene, tak na dobre slovo imho
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      AZUZ: no jestli není jeho tak bude hlavně dlužit tomu ručiteli a to už bude kurva pálka
      THEODORT
      THEODORT --- ---
      VEX: Tyjo, zazil jsem par veci a je mi tech lidi celkem lito.. tedy vsech co do toho sli krome panu organizatoru..
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      DASHA: No nechce se mi moc věřit, že by si vybíral jestli jet na Glastonbury, když může mít něco v Třebíči nebo kde :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam