• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DJANS
    DJANS --- ---
    18
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: vecnejch 23, bro. :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DJANS: muzu si tipnout, tobe je maximalne 23?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DASHA: on přišel aby jméno darkside nebylo spojováno s jahriderem. Ale vzal to jak se říká za špatnej konec
    DJANS
    DJANS --- ---
    :-D :-D :-D mejtu se tu hezky :-D :-D :-D až nás potkáte na poli, letisti, louce nebo v Darku rádi si vás vyslechneme osobně o tom jak jsme hrozně zmrdsky nastavený od boha atd atd... ale tady to je pořád bla bla bla a kde se to ve vás bere a bla bla bla žij v městě jako já dělej co já a nebudeš to mít jinak btw klidně mě ukamenujte
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DJANS: ja se nedivím ze na vas jak říkáš "každej furt psti a nadává" když nejste schopny pochopit ze to neni o vas osobně ale nakejch logikach a principech základních co vam zjevne ucházej..neschopnost se naučit cesky nebo dohlidnout dal nez na svůj dvůr zjevne taky nebudou náhoda
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    nepochopení revolucionáři, kterým svět křivdí :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DJANS: už začínám chápat, proč si vybral pro spolupráci vás....tuhle logiku alá "každej kdo si dovolí něco namítnout je blbá ovce od pásu, a čím víc chyb děláme, tím je to větší důkaz toho, že je to správně" odněkud dobře znám :-)
    DJANS
    DJANS --- ---
    hale ve mě třeba protože každej furt pští nadává atd... ani nás nezná neví a pak se div že jsme samy pro sebe a že nás nebaví poslouchat tyhle vaše reči který jsou mimo...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    DUB: tybláho, tak to je hodně špatný :(
    DJANS: todle je taky špatný
    DJANS: nejhorší
    DASHA: no nene
    SOLDIK: dobře ty, zabils :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    ..kde se v lidech ta arogance bere..
    DJANS
    DJANS --- ---
    ono až něco budeš budovat a banda chytráku co dělají 8h denně u pásu to svou intervenci chce schodit a zašlapat tak se postupem času naučíš tohle brát jako takovou nakopáváčku, že to děláš dobře, ale zároveň ano okolní svět a jeho názory nás nezajímají.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    INK_FLO: to patri jeho brachovi Kennymu. Ten je relativne v pohode...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIHALAKH: koukám, že má dokonce na žižkově klub, který pojmenoval po sobě, přísný :-)

https://www.facebook.com/KennysIsland/
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Jahrider jede i drogy? Ja ze "jen" travu. To mnohe vysvetlovalo...
    DASHA
    DASHA --- ---
    DJANS: no tak predpokladam, ze uplne sam v tom nejedes? I dle pluralu, ve kterym pises..
    Jde o to, ze jestli sis sem prisel o kousek solidarity, takhle ('vsichni jsou nam u prdele') ji asi uplne neziskas..
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    INK_FLO: M.C. Jahkoko je týpek z Nigérie, jeho táta byl nějaká šajba u tamních policajtů, ale synek dělal průsery, tak ho tatík odlifroval do Evropy. Chvíli žil v Německu, ale nakonec se dostal do Prahy, žije tady už dlouho a neustále zakládá a snaží se prorazit s kapelou Confessions (bohužel jsem se nechal ukecat tam hrát) živí se prodejem různých narkotik stylem "Ostravskej pytel = 0,7g za 300Kc" s Jahriderem se podle dění na Reggae Area znají už dlouho a jsou si svým způsobem dost podobný.
    Nevím jestli seš na FB, tady je zmíněná hvězda z Afriky: https://www.facebook.com/profile.php?id=1149256498&fref=ts
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOPIK: tvoje diplomatický vyjádření prozrazují jediné - doufáž, že budeš pozván na další ročník!
    DJANS
    DJANS --- ---
    jinak Darkside jsem založil já, jsem majitelem a jediným jednatelem firmy Darkside s.r.o. takže milné teorie o tom, jestli podělám Darkside Club a nebo ne :D čekal jsem, že se tu na mě sesype x věci ale pořád si uvědomte, co jsem psal, jsem na to zvyklý.
    DARKSIDE Club s.r.o. Plzeň Macháčkova IČ 04380762
    http://firmy.euro.cz/subjekt-darkside-club-s-r-o-04380762

V Darksidu jsem promotér barman a občas i security - v životě se nestalo i přes x provarů, že by jsme někoho nezaplatili dje co jsme pozvali, i když to cvakám ze svýho tak cvakam. Darkside vedeme zodpovědně a jakékoliv útok na nás je zbytečný.

Acid Punk Ravers - jsme založili s kamarádem teď jsme tam 3 kouscí a bedny jsou naše, zaplacené neukradené.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIHALAKH: omg Jahkoko je jako real přezdívka?....to má odkazovat ke kokosům nebo koksu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam