• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      LOGO
      LOGO --- ---
      DON_PEDROPOULOS: mám chuť k tomu jeho postu tam připsat jakej je to idiot a zmrd. Aby si tam ti lidi nenatáhli takovýho člověka. Namaže jim med kolem pusy a bude jim/všem škodit dál. Já takový věci nedělám, otázka jestli si to zaslouží?
      L4MA
      L4MA --- ---
      _PLWI_: minimalne to, ze tam minulej rok hral.
      ANS
      ANS --- ---
      komunitni zahradka na lir by byla fajn :)
      _PLWI_
      _PLWI_ --- ---
      Nemel mistr neco spolecneho s Let it Roll ??? Jen se ptam...
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      Při jeho štěstí mu snad na to i skočí, do doby, než to začne byt flustrujici :D
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      DOCKINEZ: ten si nabije hubu :D
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Ty vole, mistni Strana zelenych asi Jaha jeste nezna :)))

Jiří Svoboda
      28 červenec v 12:49
      Ahoj, jsem předseda Strany zelených v Havlíčkově Brodě. Nápad na rozjezd komunitní zahrady mě velmi oslovil. Pokud se třeba sejdeme a dáte mně více informací a nějakou vizi do budoucna, můžeme komunitní zahradničení podpořit. Poté není problém oslovit Výbor pro životní prostředí a skrz něj tuto problematiku posunout i na Radu města nebo zastupitelstvo, popř. využít další možnosti.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      AKISAN: dobrovolný kroužek, jak pěstovat strejdovi J.hulo:))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      INK_FLO: bylinky neasi bro, dotace neni babylon, je to neco jak pučka vod providentu zadarmo...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN:
      PAYAMAN: je to FENOMEN
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      PAYAMAN: nevím jestli si uvědomuje, že pěstovat brka v komunitní bio zahradě a vodit tam děti při asistovaných prohlídkách (a za malý poplatek i ochutnávkách) by ho mohlo zase na chvíli poslat do chládku...
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: Michal Ludvig
      28 červenec v 12:59 · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina
      Napadlo mě, až nás tu bude dost a projekt bude mít jasné kontury, nahodit ho na HIT-HIT, nebo nějaký jiný startovač :)
      Také bych oslovil školky a základní školy s tím, že bychom mohli jejich děti vodit na asistované prohlidky a workshopy v rámci výuky nebo jako dobrovolný kroužek (nevím jestli maj nějaký předmět, s kterým by to šlo zkloubit). Nějaké školy mají školní zahrady, ale je jich menšina, tak si myslím že by takovou nabídku uvítaly....
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      co mě majster odblokoval mám kvalitní zdroj:)
      KOMUNITNÍ ZAHRADA V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ
      Konečně mám trochu volného času a rozhodl jsem se ho smysluplně využít. Během měsíce srpna chci dát dohromady projekt a neziskovku a následně žádat město a kraj o prostory (pozemky) a dotaci na komunitní BIO zahradu v Havlíčkově Brodě. Chtěl by se někdo zapojit a s tímto projektem mě pomoci ?
      V případě zájmů si pište o více informací jak pd tento příspěvek, tak klidně do soukromé zprávy...
      https://www.facebook.com/groups/komunitnizahradahb
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      nerozumíte tomu, jste flustrovaní!
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      JAH_N_BASS: Stretavka asocialu. Ta debata o socialnim pojisteni je top.
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      L4MA: Vsechno pouze od mistra...
      L4MA
      L4MA --- ---
      JAH_N_BASS: to je zkurvenec. :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      CHONGX: kdo je autorem puvodniho prispevku?
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Nechápu, co se to tu poslední dobou rozmohlo :( Každý den mě na profilu někdo sdílí, nebo pastuje do mojí debaty nesmyslný komenty, absolutně mimo téma a mísu. Já vím, že se nudíte, nebo si potřebujete zvýšit sebevědomí, či na sebe prostě jen upozornit - chápu vás a rád vám ulevím a pomůžu. Ale proboha alespoň se snažte psát inteligentně, věcně a pokud možno spisovnou Češtinou. Tohle to je vážně zlo a ikdyž je to vlastně sranda, tak všeho moc škodí. Díky, taky vás miluju

Michal Ludvig já je chápu, jsou flustrovaní životem, mají malé sebevědomí a skillz a tak se potřebují přiživit na neštěstí jiného, kterého jim navíc někdo ukázal. asi nějakej jejich vzor :D no a pak si najednou přijdou a cití lépe, bo se vymezili proti určenému zlu. podobná taktika jak s přistěhovalcema aneb UKAŽ a NENÁVIĎ ....

to je mazák :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam