POIROT: udírna má zatím pouze díru pro komín, nějak se mi zatím nedaří sehnat nerezový koleno 90° o průměru 100 mm
jestli bordel z masa zplesnivý nebo ne uvidím, až to bude chvilku v provozu a jestli je nutný mít přívod kouře z boku...? no já si myslím, že hlavní je tah a je jedno jestli to tam de z boku, nebo odspoda, ale je fakt, že mi mastný z masa bude kapat do přívodní trubky, no uvidím jestli to bude vážná komplikace, kdyžtak se jako vždycky vymyslí vhodný protiopatření ;)
venkovní nátěr jsem udělal bezbarvým luxolem a nohy udírny mám v plánu ještě něčím napustit, aby se mi do toho nepustil nějakej brouk, či mravenec.
Maso nátěrem podle mě cítit nebude, natíral jsem to v srpnu a už to vypadá, jako by to žádnej nátěr nemělo, navíc to pořádně vykouřím předtím, než tam vůbec nějaký maso dám
Jak jsem říkal, udírna je ve výstavbě a drobný detaily se budou teprve dolazovat, nicméně někdy kolem 28. října jak je státní svátek bych chtěl vyzkoušet alespoň tah, než tam začnu cpát nějaký maso, dám vědět, jak to bude fungovat :)