GHOSTDOGG: tak ja z toho nevyrabim uplne nabytek do obyvaku, delam z toho veci do dilny, a ta skrin kterou jsem zminoval, je vlastne jedina vec, ktera se realne da nazvat nabytek (jinak z toho mam pracovni desku na jednom stolu, desky na stenu na naradi, policky, ruzne zakladny pro ruzne veci/pomucky/nastroje atd...)
vzhled se mi celkem libi, ale do bytu bych si to nedal :D ale treba manzelka tvrdi ze se ji to fakt libi a chtela z toho neco udelat prave do bytu, ale to jsem ji rozmluvil ze na to jsou lepsi materialy...
jinak na tu skrin jsem to pouzil protoze jsem kupoval vice celych desek abych z toho udelal police do takoveho kumbalu kde mam zahradni techniku a spousta mi toho zbyla, zaroven jsem potreboval udela tu skrin do dilny, takze to proste tak vyslo ze jsem sahnul zrovna po tom OSB... navic je to levny (v bauhausu mam slevu a kupuju OSB3 2500*1250*18 za asi 620kc nebo tak nejak), neni na tom vetsinou videt pripadny mensi poskozeni, ten material je uz v zakladu do nejake miry "osetreny" a "vodeodolny"...