(Klubovna není zase takový objev, ale je na ní vidět, že to jde. Mám ji brutálně z ruky, bohužel.)
Je nějaký feedback z čajovny, posunula-li se někam idea?
Předpokládám, že představa je tak těch deset lidí, kdo by platili ze začátku měsíčně třeba po pětistovce, časem by se prostor sám zaplatil, každý by přinesl něco na zařízení. Nebo jsi víc nakloněný tomu občanskému sdružení (pro volnočasové aktivity nebotak)?
Za sebe, neměl bych problém někde jednou týdně či tak odpoledne obsluhovat, a ze začátku chvíli zařizovat, a nemám žádnou zkušenost s rozbíháním. Nechtěl bych, aby to něco neslo, zároveň bych do toho nechtěl hodit o moc víc než čas. Ale, bál bych se toho, jestli se může reálně shodnout skupina lidí, co se předtím nikdy neviděli. Snad ano - tudíž to chce jen impuls. Hodně lidí napíše "jo, do toho bych kdyžtak šel", tak jako já právě teď, ale bez toho, aby v tom byla jistě skupina lidí, se nedá dohodnout prostor. Mám pocit, že pak už by to šlo samo. Myslím, že bude potřeba hledat ten průsečík časů všech zainterestovaných, a dohodnout něco konkrétnějšího?