• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    me dost vytocilo, ze lidi, ktery se zajimaji o tom jestli je ockovani v poradku, nechapou ze se muzu zajimat jestli je TCM v poradku :-)
    LILY
    LILY --- ---
    ZEGA: co to znamená?
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    nechávali jste někdo očkovat hexu podle skandinávského schémetu 2+1?
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: a sakra.. :o))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: to nemusi byt na truc. ja osobne mam treba z nekompetentnich blbu regulerni strach. jsou nebezpecni. dite bych jim nesveril.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LILY: pokud je tomu skutecne tak, pak musim uznat, ze je ve svych snahach fakt dusledna a uspesna :)
    LILY
    LILY --- ---
    _BENNY: já bych řekla, že Cornela je normální tajný agent, kterého poslali na nyx "ONI", a má za úkol v lidech vyvolávat hrůzu všelikého charakteru - z přístupu lékařů, z chorob číhajících na každém rohu, z krvelačným alternativců atd. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: ono bohate staci kdyz jsou to arogantni dilentanti nebo maji strcenou hlavu v <|> jako treba ty a vznik odporu k lekarum je zarucen
    LILY
    LILY --- ---
    MEANDER: zkusila jsem v nadsázce použít filosofii, kterou jsem odkoukala v tomto auditku. Jsem tudíž ráda, že nejsem sama, kdo si myslí, že je to blbost. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: nebo chranit svoje dite pred zvuli lekaru, kteri si mysli, ze lidske telo je jejich majetek ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: no vidis, a nektere matky zase chteji ochranit svoje dite, a na co chcipne tvoje dite je jim taky ukradene ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: navic to neni JEN tvoje blbost, tvoje blbost totiz ohrozuje zdravi nas vsech, bud alespon trochu konzistentni ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: marginalizujes to jako jini marginalizuji cerny kasel ;) dojdu domu s hovnama na botech, kocka to oblizne, oblizne pak me a je to. nici hovna osobne oblizovat nemusis.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    CORNELA: dobrou chut
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: kocku nemusis zabit, staci ze ji jakozto rodic nebudes mit ze zakona doma ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: to ale prece neni argument. muzes donutit matku, aby nechala do sveho ditete povinne pichnout vzorek nejake choroby, proc bys nemohla donutit matku, aby se zbavila kocky?

CORNELA:
    MEANDER:

prijdu domu, zuju si boty a necham je v predsini (nasbiral jsem na nich par kocicich hoven zvenku). kocka se o ne otre, zbytky vykalu sezere, infikuje se, infikuje moje dite a to dite pak infikuje vase deti. nebezpeci jak vysite.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    _BENNY: Co třeba proto, že chytit toxoplasmosu od kočky můžeš jedině tehdy, konzumuješ-li patřičně uzrálé výkaly infikované kočky. Mnohem snáz to dostaneš ze syrového masa nebo špatně umyté zeleniny.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: ja o tom sice vim houby... ale proc by se preventivne nemely ty kocky zakazat? jenom kvuli tomu, ze je toxoplazmoza vzacnejsi a hur se prenasi? takze tohle je ten metr, podle ktereho se urcuje, na co ockovani ma a na co nema smysl?
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    LILY: To je ale blbost.
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: a což takhle vyvraždit kočky? Ty jsou pro těhotné zase rizikové kvůli toxoplazmóze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam