OSCURO: tak kdyz jsme opet v osobni rovine, kdyby ta diskuse s tebou mela za neco stat, tak nebudu odpovidat v rychlosti kdyz seru nebo kojim. nema cenu se namahat. treba pred chvili to byla klasicka novinarska povrchnost najendou doufas, ze je to jen noseni kafe. nezamyslel ses nikdy ani nad argumentama tech, co to maji lekarsky nastudovany daleko vic nez ja, tak nemuzes cekat, ze se tebou bude nekdo furt dokola a dokola a dokola zabyvat do hloubky.
SHEALA: jsou novinari a novinari a nikdo netvrdi, ze vsichni odvadi dobrou praci. To je potreba odlisit a pak by se clovek nerozciloval nad zcestnejma informace o tom, co jsi psala. Pradpokladam, ze to se tyka jinejch poradu, nez o kterych jsem psala ja. Nad hovadinama, co slysis na ruznejch kanalech nebo ctes na idnesu, krouti hlavou asi kazdej. Navic to zakulisi pripravy vysilanejch zprav vypada naprosto jinak, nez to, co finalne vyleze. Kdyz slysis, co Coz netvrdim, ze je dobre, je to proste fakt danej mnoha aspektama.
OSCURO: na to, ze pohled na definici normalniho rodice v tom prispevku pouzitej tak nejak ucelove a taky na to, ze informace, ze vetsine rodicu neco dojde, mi neprijde jako necim podlozenej fakt. :)