• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MAR_TINA: Celosvetovym trendem je ze medicina jako remeslo vymira. Nikomu z lidi na zapade se na medicinu nechce, pozadavky a latka se prudce snizuje aby se aspon naplnila kapacita. A bohuzel vsemozne "pomahajici spasitelske ochrankyne zivota" cim dal vic pribyvaji v medicinskych radach, misto toho aby zkoncili maximalne na zdravce. V medicine je jen cim dal vic pohrdani a vseznalkovstvi ze strany pacienta a mene a mene penez. Casem zustanou maximalne jen nadsenci, ci bude nahrada jinym etnikem kde medicina nedosla zprofanovani (napr. v Britanii prakticky veskere oteze mediciny prebiraji "britove" kteri jsou druhou generaci vetsinou indu ci pakistancu)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PISKVOR: ale tu teorii nevytvořil ani majitel ohořelého vozu, ale vynořila se mezi ...Protiilumináty na základě článku z novin.
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    KRISTY: Oslabené kmeny, proti kterým se očkuje... Možná by to chtělo zjistit si aspoň elementární informace, když se má člověk rozhodovat, že.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Cokoli je lepší vysvětlení než "aha, _já_ zapomněla s tím zajet do servisu" - takže za to může Měsíc/Kalousek/Ilumináti.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OSCURO: bohužel důvěryhodnost těmhle teoriím o spiknutí dodávají právě tihle studovaní a otitulovaní demagogové.

Známá je mladá lékařka, v soukromém životě se vydala cestou (neškodných) duchovních "čarodějnických" praktit. Proč by ne. Ale například vyjadřuje souhlas s teorií, že auto začne samo za jízdy hořet následkem jakési energie při lunární maximu, která se nesvezla a neuzemnila po nervové soustavě lidí, ač to byly děti, tj. čisté duše. A že ty dětské čisté nervové soustavy mohou být pokaženy očkováníma těžkými kovy....

A tenhle člověk někde léčí lidi? Vážně?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Černý kašel:
    Whooping Cough "just a breeze"?
    https://www.youtube.com/watch?v=oYCkr3YxjIY
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se domnívám, že nějaká logika a zdravý selský rozum a úvaha se zkušenostmi prostě na některé otázky nestačí.
    Projektování staveb, důlní inženýrství, konstrukce motoru, farmacie, medicína ...

Většina současníků si nechává bicykl seřizovat v servisu na zapojení zásuvky volá elektrikáře (já taky). ALe o prodělání splaniček u svého dítěte se rozhodne sama. Mimochodem, ani jednu z té trojice nemocí bych nelákala domů, pokud jediný dospělý nákazu neprodělal.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    KRISTY: Necetla jsi nahodou kraviny jiste lziprofesorky jmenem Strunecka ci pseudolekarky jmenem Elekova? Pokud ano, doporucuju mozkovou ocistu a jejich kydy ktere zaplevelili lidem mozky zapomenout pokud to jen trochu jde.
    Bohuzel stejne jako Wakefield, famy o fluoridovane vode a chemtrails jsou skoro neznicitelne a pokud je mozek zasazen i tezce napravitelne
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    OSCURO: :o))))) napodobne:o)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    KRISTY: Na tohle bohuzel nemam slov. *Drazi navstevnici,sledujte prosim klasicky exemplar...*
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRISTY: kamarádka prodělala spalničky někdy ve školce a měla následkem toho silnou nedoslýchavost a velmi silné brýle. Nic moc. A to patří k ročníku, ve kterém se už epidemie splaniček nevyskytovaly (cca 1977), tedy nemělo to každé dítě z ročníku a jedna jediná následky.

Do práce s e mnou chodil kluk ještě mladší a ten měl naslouchadla na obou uších, taky téměř neslyšící po nějaké dětské nemoci.

A spolužák z výšky neměl jedno oko, vyhnisalo mu při infekci nějakým kokem (ale to nebylo nic z MMR).

Přít se nechci, jenom říkám, že znám.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    OSCURO: ale to, co v tech vakcinach predevsim ublizuje a ceho se rodice hlavne boji, nejsou prave ty oslabene kmeny, proti kterym se ockuje, ale neco uplne jineho....
    kdo z vas tady nekoho zna, kdo mel po prodelanych spalnickach/priusnicich/zardenkach v detstvi nejake dele-trvajici (dozivotni) nasledky? ja nikoho. sama jsem je prodelala vsechny a jsem zcela zdrava. kdyby byla moznost, necham dceru nakazit schvalne, radsi nez do ni cpat tyhle sr****.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Asi takhle :-p Zvrhla doba to dneska je.

Nature News&Comment on Twitter: ""People have lost trust in experts." GAVI's Seth Berkley on countering anti-vaccine sentiment: http://t.co/dQOpuKaHPC http://t.co/V09koXVKEl"
    https://twitter.com/naturenews/status/595923653449162752
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    ALI_EN: Zajímavý je, kam zmizí ten vychvalovanej zdravej selskej rozum v těchto okamžicích...
    Jinak by mě zajímalo, jak si myslíš (a co tím myslíš), že s množstvím očkování klesá přirozená imunita z dlouholetého a generačního hlediska?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALI_EN: Potrebuju zas asi preklad co minis tim: "nezamyslel nad argumenty co to maji nastudovane vic jak ja" Ja se nemusim zamyslet, pro me je tohle kazdodenni job. Snazime se to zlepsit, vime ze ockovaci kalendar je v lecscem potreba zlepsit, ze ockovani jako vsechno na svete ma svoje rizika, ze v CR tezce chybi a podcenuje se monitorace NU a tez chybi proces automatickeho odskodneni pri prokazanem NU. Ale resenim neni tahle partyzanstina aktivistickych biomatek co za vsim vidi spiknuti farmafirem.

Aha tebe urazil obrat "normalni rodic" Tak to je potom tezke :-)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    OSCURO: tak kdyz jsme opet v osobni rovine, kdyby ta diskuse s tebou mela za neco stat, tak nebudu odpovidat v rychlosti kdyz seru nebo kojim. nema cenu se namahat. treba pred chvili to byla klasicka novinarska povrchnost najendou doufas, ze je to jen noseni kafe. nezamyslel ses nikdy ani nad argumentama tech, co to maji lekarsky nastudovany daleko vic nez ja, tak nemuzes cekat, ze se tebou bude nekdo furt dokola a dokola a dokola zabyvat do hloubky.

SHEALA: jsou novinari a novinari a nikdo netvrdi, ze vsichni odvadi dobrou praci. To je potreba odlisit a pak by se clovek nerozciloval nad zcestnejma informace o tom, co jsi psala. Pradpokladam, ze to se tyka jinejch poradu, nez o kterych jsem psala ja. Nad hovadinama, co slysis na ruznejch kanalech nebo ctes na idnesu, krouti hlavou asi kazdej. Navic to zakulisi pripravy vysilanejch zprav vypada naprosto jinak, nez to, co finalne vyleze. Kdyz slysis, co Coz netvrdim, ze je dobre, je to proste fakt danej mnoha aspektama.

OSCURO: na to, ze pohled na definici normalniho rodice v tom prispevku pouzitej tak nejak ucelove a taky na to, ze informace, ze vetsine rodicu neco dojde, mi neprijde jako necim podlozenej fakt. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALI_EN: Jenom by me tak nejak zvrhle zajimalo na co jsi teda reagovala :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    OSCURO: to ti neuznají. jakmile to má v názvu "klinika", zahrnou to pod zaprodance farmafirem
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    OSCURO: když vím, co píšou novináři o lidech se schizofrenií a duševním onemocněním, potom byl v televizi jakýsi pořad o DJích... a já jsem rostla z toho, co tam bylo za lži, kdy nepochopili rozdíl mezi odposlechem (reprákem) a počítačovým monitorem, a nebyli schopní se ani zeptat, tak se ničemu nedivím. Ale je to smutný.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Zpet k tematu. V anglictine, ale vazne hezky po kupe, laicky a navic od autority

Childhood vaccines: Tough questions, straight answers - Mayo Clinic
    http://www.mayoclinic.org/...lthy-lifestyle/infant-and-toddler-health/in-depth/vaccines/art-20048334
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam