• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    THE_DARKNESS: protože rakovinu způsobuje asi 50 kmenů viru HPV a očkuje se proti třinácti zásadně nejčastějším, čímž je vykryto asi tak 95 % nákazy. No a žádná vakcína nefunguje dokonale, protože důvody. Holt měla kolegyně smůlu.
    TRISSIE: no, ano, kartotéka s veselými příhodami je dost špatný zdroj pro rozhodování, pokud člověk není zrovna estrádní umělec.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAN_SPRCHA: Montaignerovi už dávno hráblo, nevěřit ani dobrý den.
    IORETH
    IORETH --- ---
    JESTEDMAN, SHEALA: Prej ještě nějaké účtíky v zásobě má, tak uvidíme :-)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    škoda, Drzeef byl hotentot, to bez debat, ale Erin23 byl celkem sympaťák, jako mluvil z cesty, to jo, ale tak nějak jsem si ho oblíbil. no uvidíme co Erin24, třeba se nová verze vyvede lépe..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    IORETH: Erin23 mě chvilkama přišel jako Drzeef a chvilkama jako holka, a on je to Drzeef :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    DRZEEF mi právě do pošty potvrdil, že ERIN23 je jeho druhý účet, takže oba účty mají RO nafurt.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    DUNICAN: Spanelsko
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ze zjištění mi to smazali, ale když už jsem to našla, tak jeden docela zajímavý článek z Austrálie:
    No Cookies | Daily Telegraph
    https://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/no-jab-no-play-graveyards-tell-countless-stories-of-how-nowpreventable-diseases-stalked-children/news-story/f85aa3b89a9fd443ea5c0d6d94c21dab

a hlavně teda ta fotodokumentace ze hřbitovů v Sydney...

je to dost děsivě nepředstavitelné, že to vlastně není až tak dávno, kdy smrt dětí na nemoci, kterým lze jednoduše předejít vakcínou za pár korun, byla běžnou a normální součástí života, něco, co se stalo buď přímo ve vaší (širší) rodině, nebo někomu z vašich známých...
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    DUNICAN: Uplne aktivne jsme to nehledali. Ja jsem ve studii na Modernu, tak jsem se dozvedela, ze nabiraji, tak jsme se po delsi uvaze prihlasili.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ERIN23:
    "nositel nobelovy ceny za objev HIV trvdi ze modRNA vakcina vyvola ADE, a bude to horsi, nez se neockovat, kdyz ted jsou uz k dispozici leky, kterymi se da virus a covid perfektne zalecit."

no jestli to měl být Luc Montagnier, tak to byla klasická fake news. K videu kde mluví Francouzsky někdo přidělal anglický titulky co přesně tohle tvrdí, přitom mluvil o něčem jiném.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ERIN23: RO na 14 dní za nepodložené antivax a konspirační kecy. Příště na 30 dní a pak nafurt.
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    Pak si to tady povime, ale to bude tragedie (neni pravda ze by bylo nejak vice umrti v radu desitek tisic, ale to poskozeni zdravi a riziko.... riziko do budoucna a riziko z cireho experimentalniho materialu co nesplnuje definici vakcimy, mod RNA), mladsi 40 let, Pfizer-Biontech, second shot, staci prvni, ochrana tam uz je u prvni, a dle vyrobce to chrani jen proti vaznemu prubehu na JIP (real data Izrael 88 procent ochrana pred JIP), nikoliv proti prenosu a nakaze. Neda se to srovnavat s chripkovou vakcinou (klasicka vakcina), ani zadnou jinou vakcinou (dokonce ani s Astrou, Johnsonem, vic umrti je na Pfizeru, nez na Astre nakonec).
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    mRNA neni zadna messenger RNA klasicky, ale modifikovana RNA modRNA = mRNA, a vsechny predchozi pokusy pouziti modRNA jako vakciny na infekcni choroby selhaly, jedna se o technologii na lecbu rakoviny (chemoterapie) - neco co vam v novinach nebylo sdeleno, tvrda fakta a argumenty proti zcela experimentalni geneticke vakcine. Jedna se zcela jednoznacne o masovy experiment na lidech (velky podil zidovskych vedcu). Je fakt ze v Izraeli to potlacilo britskou mutaci, to byl uspech a covid umrti vymizela, ale za jistou cenu poskozeni zdravi, a nikdo nevi co se stane na podzim s novymi mutacemi u naockovanych druhou davkou.

Deje se totiz, ze po druhe davce lide treba za 14 prodelavaji covid, ktery je horsi nez kdyby nebyli naockovani....

je to ruleta, vakcina produkuje v tele spike protein, ktery muze poskodit v tele jakoukoliv tkan, kde je receptor ACE2 (srdce, oci, ledviny atd.) A muscosceletal. Myocarditis, trombocytopenie (v kostni dreni) - Pfizer-Biontech shot. Je to zradne v tom ze prvni nedela nic, je slabsi nez protitetanovka.

Zaver Farmakovigilance vakcin: ockovani pro mladsi 40 let kveten-zari 2021 modRNA, velka chyba.

Nositel nobelovy ceny za objev HIV trvdi ze modRNA vakcina vyvola ADE, a bude to horsi, nez se neockovat, kdyz ted jsou uz k dispozici leky, kterymi se da virus a covid perfektne zalecit.

Jde Vam o zivot, ale o zdravi 100 procentne, second shot Pfizer poskodi zdravi, nevyhnutelne. Second shot je vysoce rizikovy a neskyta vyhodu, s vyjimkou covid pasu.
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    3,799 případů vážného poškození oka v EU, Eudra Vigilance, Pfizer-Biontech Comirnaty (Tozinameran), 25/5/2021
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    MORGAN: To jste aktivně vyhledali, nebo vám to bylo nabídnuto?
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Zapsali jsme syna (8) do studie Pfizeru na dětech. V pondělí jde na první dávku, držte nám palce :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    THE_DARKNESS: většinou člověka přesvědčí ostřejší průběh covidu u blízkého vrstevníka......ale to se nedá moc naplánovat.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    THE_DARKNESS: hele ja uz jsem se s tim smirila, at se necha ockovat, kdo chce nebo podlehl tlaku okoli a at se nenecha ockovat, kdo nechce, vsichni chceme happyend
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    THE_DARKNESS:

Potvrzuji, že se jedná o FDA letter zde, od MUDr. Ph.D.:

from J. Patrick Whelan MD PhD

Regulations.gov
    https://www.regulations.gov/document/FDA-2020-N-1898-0246

DIVISION OF IMMUNOLOGY/ALLERGY/RHEUMATOLOGYDepartment of PediatricsDavid Geffen School of Medicine at UCLABox 95175210833 Le Conte Ave, Los Angeles, California 90095-1752Tel: (310) 206-1826Fax: (310) 825-9832

8 December 2020

U.S. Food and Drug Administration

Vaccines
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam