• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    me by zajimalo, kolik lidi, kteri tak vehementne odmitaji ockovani (nechci si spinit telo jedama, necht muj imunitni system pracuje podle prirody, nechci narusit rovnovahu vesmiru, blablabla...), kouri a chlasta. kolikrat se v zivote ozrali na srot a probudili druhy den s tezkou kocovinou? fakt by me to zajimalo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CORNELA: nehadej se s blbcem nebo se z toho zblaznis..
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    PETRAELECTRA: mela jsem vetsinou peclive gynekology, kteri si hlidali preventivky i krevni testy, nicmene nikdy se zadny nezminil o tom, ze je prevenci rakoviny.
    Vedlejsi negativni ucinky jsem nezaznamenala, pokud tedy za negativni nepovazujes pravidelny cyklus, ktery se zkratil na snesitelnou dobu a silu. Vlastne ano, u te uplne prvni jsem pribrala asi 5kg a konecne prestala byt vychrtla.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ten přístup "já si platím pojištění, tak můžu jakkoli hazardovat" si někdy zkuste na libovolnou pojišťovnu majetku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOTENCE: ale vždyť ty si můžeš dělat se svým tělem, co uznáš za vhodný. Nikdo tě nemůže nutit.
    A dokonce nic není povinné.

Na druhou stranu ovšem se po tobě může požadovat v určité situaci určitá opatření. A pokud nechceš akceptovat svobodně podmínky, tak je to tvoje volba.

Podle mne je to naprosto v pořádku.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    ORIKA: vedlejší benefit antikoncepce ti nikdo neřek? Rakovina děložního čípku? Se divim. A mně by zas zajímalo, jaký jsi měla vedlejší negativní účinky? A neopisuj z příbalového letáku.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    CORNELA:
    Rp.
    TREVICTA 350 mg susp. inj. dep.
    Exp. orig. No I (unam)
    D.S.:
    "Lekarem 1 injekci hluboko do svalu à 90 dni."
    SUMAN: este furt si nam nepovedal, ako boly v Spanielsku celu dobu hospody otvorene, ked tam bol zakaz vychadzania do zaciatku maja a na opustenie baraku vecer alebo cestovanie medzi regionmi si potreboval uradne lajstra?
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    TRISSIE: jezis, jo,mas pravdu, chyba u me... Ale slusne jsem si poprskala mobil colou jak jsem te cetla :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ORIKA: teda, doufám, že ti předepsali HA, ne AD, jinak...

Místo antikoncepce jsem brala deset let antidepresiva,teď mám devět dětí a je mi to úplně jedno... :-)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    PETRAELECTRA: tohle me teda zajima, myslim to tve prohlaseni, ze "v mladi do nas cpali antikoncepci pry proti rakovine" ...Tebe nekdo nutil ji brat? Jako lek? Ja totiz brala AD dobrovolne a navic nikoli jako lek, ale jako prostredek k zabraneni nechteneho tehotenstvi. Dokonce mi bylo receno, ze je to k tomuto urceno, nikdy nikdo ani naznakem nezminil, ze by AD bylo urceno proti rakovine. A to jsem brala v prubehu let vice druhu a vystridala par gynekologu.
    CORNELA: v me pritomnosti pravidlene zacne blbnout prijem v radiu a spina se nam trouba. Prekvapive ale jeste nejsem ockovana. Neco je spatne :D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Admin: Tak se při pátku zklidníme a přestaneme používat vulgarismy...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jenom připomenu, že z plateb na zdravotní pojištění, které tečou do pojišťoven, se zpátky platí lékařská péče o děti. Ne, ta částku za státního pojištěnce by opravdu nestačila. Totéž důchodci. Takže pokud chcete z plateb pojištění vytáhnout sebe, vyjměte i svoje děti a rodiče, pokud již nepracují. A partnerky na rodičovské apod.
    SUMAN
    SUMAN --- ---
    a co to meni na situaci , dalsi hlupacka
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: to je Miluch ;)
    SUMAN
    SUMAN --- ---
    CORNELA: az po tobe ty koste
    SUMAN
    SUMAN --- ---
    zatim nevycerpal a kdybys zila mimo ceskou kotlinu treba ve spanelsku , tak tam neni pojisteni povinne
    SUMAN
    SUMAN --- ---
    CORNELA: ty si fakt uboha pica. jak nekdo ma jiny nazor tak hned dehonestovat, si fakt koste
    SUMAN
    SUMAN --- ---
    TAPINA: to je uplne zvast co tu pises, ja platim cely zivot pojisteni a nechtel jsem ani paralen, a s takovym pristupem by si mohli rovnou kuraci a obezni platit diabetes
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: simtě, na většině míst se na to kašlalo i při 20 000 / den...
    A ač propaguju očkování sebevíc, stejně tak doufám, že ze stavu stovek nařízení přejdeme do stavu běžný život s dálkovým dohledem hygieny (třeba jako u normální chřipky).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: tak to testování taky jednou skončí, pokud letos plánují dovolenou u rybníka nebo na vlastní chatě, vyhnou se tomu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam