e, já ho uvedl čistě jako vtip - kvůli jeho posmrtnému "životu" a naději na "reinkarnaci" nebo spíš znovuvtělení.
to že měl evidentní problém s lsd je mi vcelku jedno :) disponoval dost prostředky, aby v den své vlastní smrti se smrtí bojoval. jednoduše byl dostatečně vyšinutý a bez morálních zábran, aby se nechal zmrazit (kus sebe).
SHEALA: to je právě to. podle mě dost záleží na míře invazivnosti toho zásahu... řekněme, že existuje krom klasické paměti i paměť buněčná, genetická (tu dobře známe). čistě hypoteticky - pokud by člověk najednou ztratil 98% veškeré hmoty, nepřišel by i o část téhle "paměti"? respektivě o něco, co se paměti rovná?
na druhou stranu tělo funguje jako perfektní diskové pole (pro příklad) - veškerá data se neustále zálohují do okolních segmentů, takže pokud jeden segment vypadne, nedojde k žádné větší ztrátě.
odpověď na tvojí otázku: bude to ten samej člověk :) proč by nebyl.
organizmus je natolik promakaná mašinka, že se s tím během pár týdnů rekonvalescence v pohodě srovná, a to bez jakýchkoliv následku (samozřejmě pokud náhradu příjme).
pokud by si ale míru amputace stupňovala, bylo by to jenom horší, a to nejenom po stránce tělesný (taková amputace člověku dovede pokazit den...), ale i po stránce duševní - ve smyslu narušení osobnostní integrity, těžko říct kam až by se dalo zajít.