CZUPA:helma: asi kup dvě různý...
dh prkna: ano downhill se jezdí opravdu buď na krátkých top-mount prknech (viz. magor Patrick Switzer) nebo pak na delších většinou drop-thru ale i topnutých
trucky seismic: nejezdil jsem, určitě budou hodně probíráný na fishi tak zkus googlit seismic truck silverfish .. osobně bych víc věřil bushingům protože existuje určitě víc tvrdostí než u pružin a taky hodně tvarů..ale zkusit se má všechno, že?:) pak tu napiš co si o nich zjistil, já se o ně nezajímal protože mám jiný kandidáty, třeba aera trucks který jsou momentálně údajně jen dvoje v republice a z toho jedny nejezdí a slouží jen k focení nových prken s nimi...
nástěnka: psal jsem zakladateli diskuze ale zatim bez odezvy
WERONYCZKAA: Chameleon a Vendetta jsou neporovnatelný prkna.. Chameleon bude pro tebe jistě lepší univerzálek, Vendetta je tvrdý prkno a svede větší rychlosti, přestože má trochu patky tak je to furt takovej typickej drsnej Rayne .. trucky bych viděl těch 50°/52° podle výrobce (CZUPA se s těmi 30° asi přepsal:) na takový prkno nemá smysl dávat trucky s menším sjezdovým úhlem .. kolečka..to už fakt záleží jakým směrem to prkno chceš posunout..jestli s tim chceš trochu slidovat tak bych bral určitě zakulacenej nebo zkosenej profil..narval bych tam Abec11 centerset freerides 72mm 84a a neřešil..dostatečně jedou, dostatečně drží, krásně slidujou...