• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    ESY: zasadni rozdil je v cene boosted 1500$ Vs juiced 450$ rozdil vic ja 23000kc coz je pro dost dobrej duvod nekupovat boosted

    JAVESEU: no kdyz to nezapnes je to jak normalni prkno a muzes kolobezkovat ;-)
    Kdyz objedname rad pujcim na svezeni, sam jsem na tom jeste nejel
    ESY
    ESY --- ---
    CHORBON: juiced je fajn prkno ale nekoupil bych si ho uz jen z duvodu ze se snazi kopirovat bosted board na kterej nema :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CHORBON: To tě přece nemůže bavit když nepřijedeš do práce/školy nebo někam a nejsi zplavenej jak prasátko :))) Jinak to vypadá pěkně. Dojezd 11km s maximálkou 32km/h. Tak až budete s kámošem mít, rád se podívám, zatím zůstanu u svýho "koloběžka stajlu" :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Nema zajem nekdo o http://juicedboards.com
    Asi to budeme s kamosem objednavat tak ze by jsme toho vzali vic
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HOBORG: Jinak co se týká FtW. Tak si v pátek 16.06 beru asi volno a pojedu si tam zatrénovat. Vhledem k tomu, že pak jdu svatbu respektive na afterparpiv. Takže se tam dostanu až na průběh závodu. Každopádně kdybys chtěl můžeme si pátek navzájem foukat bebíčka :D a nebo dát dlouhej kouř a kouknout na závod v sobotu odpo.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DEFECTED: Nebojím, akorát po minule si vezmu i chrániče na lokty. Při jednom pokusu mi to ulítlo (nenantočeno) a jak jsem se snažil maximálne ustát na puku, tak jsem si lehounce líznul předloktí, které se mi sotva zahojilo z předminule :D
    btw. Můj dnešní plán je cca mezi pátou a půl sedmou Strahov. Ale vzhledem k tomu, že bude vedro (tak to na moc dlouho nevidím = max hodina) pojedu pak na metro Vltavská> Kobilisy > busem na Staré Bohnice (kolem 8mé večer) > Sjezd k Vltavě > na každým rohu pivko > chillout > dojezd do Stromovky > . Tak kdyby se někdo chtěl přidat a nebo pokecat u pivka kdekoli po cestě, vůbec se tomu nebráním. :))) Kua, víkend konečněěěě a já mám výjimečně volno!
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    JAVESEU: hlavne sa toho nebojis , chvalim. doladíme ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tak tu mám druhý pokus " pánko učiteľ " ;) bohužel jsem měl jen 30 minut, ale stejně jsem se zpotil jako prase. Zkoušel jsem levou ruku ve stoje, kde se cítím lépe. Pravou jsem bez držení nedal a pro pobavení jsem ve videu nechal svojí nešikovnost :D

    Sliding learning vol 2
    https://www.youtube.com/watch?v=vUP3f8NhvTc


    DEFECTED: Jinak mám problém s tou zadní nohou, poloha kterou máš na fotce je pro moje kyčle asi neproveditelná, nezvednu se z toho, musím to nějak doladit a upravit si podle sebe. Dokonce se předtím rozcvičuju aby měli klouby větší vůli.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DEFECTED: Máš naprostou pravdu, šlo v podstate o první pokus (kdy jsem tomu opravdu věnoval nějaký čas) a v 35ti letech musím nabrat nějakou zkušenost/jistotu než budu dávat při slajdech ruce do kapes ;) Dneska pokud mi to vyjde půjdu znovu. Jinak kdyby se někdo chtěl z Prahy přidat, tak to vidím na příští středu na Strahově (18-19). Teď moc času není ale až vypakuju dítě na tábor, budu venku každej den tzn. přes prázdniny se doufám domluvíme :))
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    JAVESEU: polož si zadnu nohu viac dolu k doske, pujde to samo . Si na tom jak žabak ;)

    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    JAVESEU: jde o to ze cim dal jsi od prkna(teziste) tak tim lehci je utrhnout slide a lepe se ti kontroluje
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    LOP4TA: Zkusim, dik ;)
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    JAVESEU: jestli muzu takovej malej tip zkus se nedrzet prkna do heelside slidu a na te ruce se co se opiras tak se zkus dostat co nejdal od prkna. jako bys delal klik teda pupkem nahoru :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Co mě teda nasralo, že když jsem tam přišel tak jsem byl sám ale během 10ti minut se tam narhnuli nějaký týpci na "fichtlech" a samozřejmě že si museli stoupnout přímo do cesty, kudy jsem celou tu dobu jezdil. Asi naschvál, jinak nevím :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tak jsem včera hodinu piloval a brousil, no není to žádná pecka ale pocit z toho mám dobrej, brzo půjdu na větší kopec :)
    Sliding learning vol 1
    https://www.youtube.com/watch?v=cMWjf54GyWY
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Docela vtipný a povedený video jak slidovat.. :) Čeknu a hurá se učit :)
    How To Toeside Slide - Quick Tutorial! | Longboarding 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-nC4U39USM
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AQUARIUS: jo aha :-D :-D sem zapomel, ze to je droply prkno :-D tak to je jasny, tam jsou mekkci bushe, protoze se muzes diky ten vyrezum na kolecka vic naklonit bez wheel bitu a proto to i vic zataci. to je jasny ne?
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    HARVIE: zas tak velkej rozdil v dylce tam neni, takze pocitam, ze vic bude asi zalezet na tom, ze mam ty bushingy hodne mekky...

    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    87HIGHFLYER: Zhruba u toho parkoviste mezi stadiony.

    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAVESEU: v jakym useku si dal tech 44?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam