MIST: Já ale absolutně neřeším, kde na to vezmou, to je mi vskutku jedno. Ani jim nepřeju, aby to nedostavěli nebo se u toho rozvedli. Jen mě zaráží narpostý kontrast mezi proporcemi té stavby a tím, jak prezentují jejich problémy, výběr materiálu, dodavatelů a podobně. Mají prostě uvažování lidí, kteří pracují s výrazně menším rozpočtem, než který je k dotažení podobné stavby potřeba. Takže jim nic zlého nepřeju, ale očekávám to. To ad 1. Ad 2 - jde o naprosto nevkusný a předimenzovaný objekt, který vzniká na hranici CHKO a drasticky a hlavně trvale mění ráz veřejného prostoru (byť stojí na soukromém pozemku).
Tvojí logikou bychom mohli zavrhnout jakoukoliv kritickou diskusi o čemkoliv, co nám nepatří nebo se nás netýká. O tom, jak se druzí oblékají, o tom, jaké knihy čtou, kam jezdí na dovolenou, jak se stravují. Mají samozřejmě plné právo to dělat tak či onak a já nehodlám nikoho v ničem omezovat. Ale to mi rozhodně nebrání to spolu s ostatníma hyenama tady na nyxu to komentovat, zasmát se tomu nebo i ocenit podařenou. S tvojí logikou by auditka jako módní peklo, peklo v interiérech, vegeta, babicovy dobroty a další vůbec nemohla existovat.