KEB: ...si přiletěl před hodinou s Marsu? To snad nemůžeš myslet vážně.
Arognce, lhaní, zapírání a vymýšlení si je jak na běžícím pásmu, ti lidé si to už ani neuvědomují, že to je něco špatného.
A není to o tom, že by o tom nevěděli, oni to ví dobře jen dělají jako kdyby nic. Někdy jim přinesu důkaz černé na bílém, že něco tak není a oni to stejně dalším lidem zamlčí a dělají jako by nic. A to se nejedná o žádné prkotiny. Černá stavba, voda ve studni není zdaleka pitná a nebo vůbec není i když tvrdí opak, problematická (velmi kulantně řečeno) statika o které prokazatelně věděl i majitel i realitka. Nevyřešené majetkoprávní vztahy, nebo věcné břemena, přístup na pozemek, mohl bych pokračovat do aleluja. A to si realitky hrajou na kdovíjakou profesionalizaci.
Oni by měli za své tvrzení ručit svým majetkem! Jinak se z toho hnoje realitního trhu nikdy nevyhrabeme. Mám za sebou cca několik stovek prohlídek s realitkou (někdy se ani neuráčila dorazit na smluvenou schůzku), ale mohu říct, že znám slovy dva případy, kdy se realitka zachovala fér a jednala na rovinu.
To jsem zapomněl zmínit několikrát po mě požadovali úplatek, a jednou došlo i fyzickému napadení protože jsem odmítl dát úplatek a nebo zrušit rezervační smlouvu.
O tom, že jejich právní oddělení nedokáže za třeba i 20k Kč dobře používat shift-insert a ctrl-insert a trvá jim to třeba týden...
Naprostá arogance