PECA: podle mě jsi spadl do spamu... já se na menší roli ptal taky, odpověděli mi asi za hodinu, objednal jsem a druhej den ráno přišlo, že je to k vyzvednutí. Na kusy jsem se neptal, ale někde v komentářích u toho produktu je to zmíněný a nevychází to dobře... Na kus to vyjde o hodně dráž, protože se to musí podlepovat nějakym papírem, takže se to násobně prodraží - jako něco, že ten čtverec stojí asi 15Kč. Ale furt je tam min. odběrný množství poměrně hodně velký. Takže jedině že bys to pak chtěl rozprodat / poslat dál, což se s těma kusama dělat dá, s tou rolí ne, ta se musí nalepit... Ohledně lepení, asi to znáš, ale celkem dobře to jde - i s touhle fólií (a dělám to i s tou velkou) na mokro dle toho postupu, co byl na ty kaptonové čtverce od JRC. Teda po tom, co to vyčistíš a odmastíš, tak na něj kápnout kapičku mýdle a prstem namáčenym ve vodě rozetřít vodu po celém skle. A pak na to lepit tu pásku. Výhoda je, že jednak z toho v mokrém stavu v pohodě vytlačíš bubliny pryč. A druhá je, že tou nalepenou páskou se dá hodně jednoduše po tom skle hýbat, takže tím můžeš v pohodě šoupat, abys to nakryl na těsno vedle sebe. Nevýhoda je, že je to pak potřeba nechat vyschnout (u mě mi přišlo, že po 24h už je to ok, ale je to nějaká doba... nahřívat to na heatbedu se mi neosvědčilo, naskáčou na tom bubliny).