ANDY_WARHOL: Steppery mam do 180°C + mají chlazení ofukem ( i ve vyhřáté komoře to sníží teplotu dokud bude komora chladnější než stepper ) + časem by mohlo být chlazení vodou , belt bude EPDM.
Předchozí steppery od TMC byli jen 90°C a dostal jsem se u 5h tisku na 91°C ( uvnitř je samozřejmě víc u těchto od TMC jsem věděl že 90°C je ještě OK ale už na horni hranici) bez chlazení.
Teď je tam 2x LDO ( HT verze) tak se nebojím.
ACID: Jo i ne. Je dost lidi co jej dali na mista kde je hodně teplo+mechanické namáhání a dost rychle měnili. Takže obyč PACF nejspíš ně, věřil bych tomu od Markedforge ale přidané vlákno to dost vylepší. I jejich blend ( Onyx).
Z "obyč" PACF jsem si tiskl pár věcí a tam kde bylo něco co přímo topilo+tah ( sroubem) tak docela špatný.
Spíš přemýšlím nad PET-CF, PPS-CF nebo PC-PBT (GF). Vse samozřejmě po annealingu. O těch vím že jsou vyzkoušené v hodně teplých komorách v podstatě na celé gantry včetně x-carriage kde táhnou řemeny.
Vyšší level by bylo CNC ale sám nemám a v práci by to neuměli ( horší obsluha..) tak jak bych chtěl já. Ale jak jsem psal, toolhead je jediná věc na gantry která je tisknuta, zbytek jsou CNC dily..