ORBIT: Neposílají, stará LCD nevybereš :)
Uvidíme za rok+ širokého nasazení, pokud nepřejdu na XL.
Ono je toho víc, třeba od chybějícího výlisky pro úchyt LCD protože proč ho dělat pro early adopters, přes absenci komponent na eshopu pro úchyt fillamentu na enclosure (kterou těm, co si koupí pack posílají v ceně automaticky, ale kdokoli si to koupil po částech - a vědí z objednávek kdo - nasrat), chybějící podporu pro podporované tiskárny (montáž dryboxu na enclosure jsem si musel dělat sám), po upadající dokumentaci. A nějaké další drobnosti spíše k pousmání.
Ohledně dokumentace mi ostatně přijde, že museli vyházet dokumentační tým, protože ta kvalita šla výrazně dolu - a podle komentů u dokumentace to nepřijde jen mne - že jsou špatně i části na state of art setup, o průběžném upgrade co mám já nemluvě. A nikde v komentářích už nenarazíš na lidi od Průšy, co by odpovídali na dotazy a nejasnosti, doplňovali dokumentaci napříč dotazy ve všech jazycích (tj. nutné přepínat cz/en i jen pro fanbase support). V komentářích pod blogy jsem je neviděl snad nikdy, přestože tam jsou relevantní dotazy k danému ublognutí.
Atd.