SMOKY: Já tam byl jen s kamarádem, kterej po mě chtěl zhodnocení stavu a úprav v jednom konkrétním bytě právě v tom Karlíně. Pár developerskejch bytů jsem před prodejem-předáním viděl a tenhle byt z nich byl nadprůměrnej zhotovením, bohužel použité technologie a materiály podle mě neodpovídají době a už vůbec ne ceně. Například si pamatuju naprosto nekvalitní zasklení. A pamatuju si ten byt s tou luxusní terasou... Bohužel si taky pamatuju i cenu. Když tomu kamarádovi slečna co nás prováděla zdělila cenu za parkovací místo, tak jsem se zeptal jestli je ta cena včetně nějakého vozu... Od té doby se ač se sebevíc snažila tvářit profesionálně se jí to už nedařilo...
Modřany neznám vůbec a ani je nepovažuji za část Prahy. Celej tenhle jih Prahy je v mých očích dost neštastnej. Ani město ani venkov. Od každýho spíše to špatný. Za ty prachy se dá postavit mnohem lepší bydlení v mnohem lepší lokalitě s lepší dopravní dostupností do centra i do přírody.
Pokud hledáš byt na sídlišti a máš nebo plánuješ mít děti, tak bych spíše vybíral podle toho jak je zvládnutá právě ta dopravní dostupnost a fungující vybavenost okolí. Školy, školky, parkování, obchody, restaurace, nejbližší okolí kde se dítě může vyblbnout případně dětské hřiště.