• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hod mi sem pak odkaz na new Atlas tree az budes neco vedet pls.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jak to ctu tak to je doslova prehlidka zmen, co zabiji muj tradicni starter... :-)

Plus tohle zabiji vsechny buildy co jsem hral za poslednich nekolik let:
    - The Veiled modifier that provides reduced Mana Cost of Skills during Effect can no longer be unveiled or crafted on Flasks.
    - Ruby, Sapphire and Topaz Flasks no longer grant 20% less Damage Taken of their respective Element. Instead, they now grant +5% to Maximum Resistance of their respective Element. They also now provide +40% to their respective Resistance (previously 50%). These changes affect existing versions of these items.

To bude narocnej tejden na pripravu teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.24.0 -- Path of Exile: Necropolis - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496784
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Covece kup si lopatua jdi vykopat hrob :D
    Ale jasne ze to zrychlej..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe ani nevim kde zacit, tolik skvelejch veci :)
    jedina kritika, to vykopavani hrobu mi prislo pomaly uz i jen v ukazce, to me bude urcite srat, doufam to zrychlej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhaleni nove ligy plus twitch dropy 12 minut

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako jo no, ale uprimne, 28 kvalitu jsem vetsinou nemel ani na minmax buildech - a ja to vnimam spis tak, ze ted bude na prodej mnohem vic uz s kvalitou... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: myslim tim zmenu quality na flaskach. doted to byl jasnej upgrade quality podle vyvoje v betrayalu. nove je to rng fest vaal orbu, kterej navic zprasi flasku, ze ji muze po spatnym rng maximalne vyhodit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: co tim myslis? zatim to jsou samy QoL zjednoduseni, za jediny zvyseni rng se da pozadovat presun talismanu do beasty...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra to byl muj farmici plan na startu :-)

In Path of Exile: Necropolis you can exchange Uber Elder Fragments at a Horticrafting Station and Maven Invitations no longer drop, Kirac will now give them to you when you're ready to visit Maven's arena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc nici uplne vsechno, co ma vicemene predvidatelnej craft na podelanej rng shit. uz takto to hraju min a min...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW je tam i moznost vic masteru na jedne mape, to otevira pekny moznosti, ja mam treba vetsinou specnuto v atlase do alva/jun i kdyz oba najednou nemuzu, ted pujde vzit i einhara soucasne a muzu jet pasivni prijem na trech frontach! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jo no, ale uprimne i kdyz hraju casto buildy s perm lahvema, tak kvalita vetsinou neni ani treba, takze jsem v pohode s tim
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No jako ta Qualitya na ty flasky je pekna mrdka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle jsem si teda tu itemizaci syndicatu uplne nepredstavoval, ale funkcni to bude :-)

Necropolis Quality of Life: Masters and Betrayal
    https://youtu.be/tC0Q3QlGFr8
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: nope, vycisti cash, rebuildni klienta
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Nemáte problémy s crashováním hry? Od hotfixu předminulou noc mi to tak 6krát denně crashne.....což u bossů nebo v Simulcaru dost nasere...teď jsem v něm přišel kvůli tomu o 3 portaly....
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SKUNK23: pravděpodobně od příštího patche některé věci, které byly jako servis od hráčů, půjde itemizovat. něco jako temple jde prodávat.
    příkladem je aisling slam.

jestli to vyřeší problém s TFT, kdo ví.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL:
    EVILMIND: jelikož má eng je pod bodem mrazu mohu požádat o nějaké shrnutí... co jak kdo proč ? zaříznou ty partičky co dojebaly poe, nebo to zase odskacou normalni lidi ? Divine, který je pro mě nedosazitelna věc bude díky tomu ještě 3 X dražší, nebo se bliska na lepší časy.... děkuji
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To je super, budu si to moct ulozit na pozdeji. Hura
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam