• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    SAMGARR: mám místo šroubováku mminiaturní ráčnu s bitama, je to malé a funkční
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Nejakej tip na EDC sroubovak? Ocenim kompaktni provedeni, ale ne na ukor pouzitelnosti. Zaujal me napriklad
    https://amzn.com/B00A9JXWYS
    SWIST
    SWIST --- ---
    EDAK: Díky. Cena za ruční práci a kůži se mi zdá OK. Jo, není to málo, ale pokud vydrží.. Čekací doba je problém, ale s tím se musí asi počítat. Je to asi stejné u všech podobných profesí.
    EDAK
    EDAK --- ---
    SWIST: chm, nekde jsem tu kdysy fotky postoval. zkusim dohledat. ale 5500,- za vysoky kotnikovy boty mi prislo cajk. nejvic me fakt sralo to ze jsem na to cekal 3 nebo 4 mesice. to i z ciny to mam doma rychlejc :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    EDAK: Taky jsem přemýšlel o nějakých botech od něj.. Jaké máš, na kolik tě vyšli?
    EDAK
    EDAK --- ---
    VACA: jednoznacen doporucuji http://www.diebooted.cz/ pockas si na ne, ve finale nemusej stat o moc vic nez poradny pohorky, udela ti paradu(nebo neparadu) jakou budes chtit a mas boty co ti vydrzej mozna i 20 let. Ja je mam teda zatim jenom necely rok, ale jsem mega spokojenej. Do dvou let ti cokoliv opravi zadarmo v ramci zaruky, po dvou letech za nejakou malou uplatu.
    SWIST
    SWIST --- ---
    VACA: Já ji bohužel nesehnal..

    Ale ještě k tomu OT. O víkendu jsem byl s alicí na prvním pořádném vandru a zjistil jsem že mi dole povolil nýt mezi rámem a žebrem - to by snad mělo jít opravit v pohodě. Ale jeden ramení popruh se mi sám povoluje, ten rychloutahovák co je pod rychloodhozem nedrží zkousnutý v popruhu. Nevíte jestli se to dá nějak dotáhnout, nebo sehnat někde nový? Kupovat kvůli tomu celé treky se mi nechce..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VACA: pro astronauti dobry
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: hlavně, že slouží:)
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *co jsem koupil za 4kila alici, polička mi byla Josefem věnována, aby to nevyznělo že mi ten kus plechu prodal za 4kila :)
    VACA
    VACA --- ---
    dovolim si trochu odbočit, zpětně bych totiž ještě znovu chtel poděkovat JOSEFovi za tu poličku na Alici.
    Od tý doby co jsem ji koupil za 4kila jsem s ní teda byl v lese jen jednou ([ VACA @ Skútr...aneb seru na auta na zacpy a parkuju kde chci+jsem tam vcas... ]. Sice když jsem si v ní vezl peřinu, páč sem chtěl nocovat pod širákem a nenašel doma svůj spacák.:D

    Za to ale ten samotnej rám bez vaku jen s poličkou jsem využil už mnoohokrát, a je mi teda sakra velkym pomocníkem když potřebuju převážet něco neskladnýho na moto...

    Jen namátkou pár zdokumentovanejch příkladů použití alice rámu s poličkou od Josefa:



    :D

    konec OT, a ještě jednou díky!

    PS: až příště povezu našim na chcatu vodu, mám v plánu na ni naložit ty kartony vody rovnou dva. Ten druhej vzhůru nohama hrdlama zapíchnout nezi hrdla spodního a patřičně zakurtovat, myslim že to pujde F poho :D
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    TABORACEK: já asi dvakrát něco vracel, ale zrovna boty šly na první pokus. je super, že jsou poměrně široký, mám zmršenej nárt a v normálních botách docela trpim. funguje akorát engelbert a keen.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    TABORACEK: I kdyz nad tim ted tak premejslim, tak jsem si mel vyzkouset i velikost bot
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    JOSEF_K: Ja jsem si dojel do budejic do obchodu vyzkouset velikosti a ted uz objednavam jen pres net
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: v praze bohužel nic:(. beru od nich všechno možný, ale vždycky přes net. když to nesedí, pošlu to do budějovic a prachy mám za pár dní zpět na účtu, nebo pošlou na svoje náklady jinou věc, podle toho, co jim napíšu. je to největší německý výrobce pracovních oděvů. a přesně - něco to vydrží, normy to splňuje a nevypadáš, že jsi utekl ze stavby.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    VACA:měl jsem na mysli konkrétně tyhle, nosim už cca 20 let ( teda ne pořád ten samej pár) :
    Camel Active kotník Havanna nevyteplený - Camel Active - Podzim/zima - JADI.cz - ...více než boty
    https://www.jadi.cz/...obuv/Kotnikova-obuv/Podzim-zima-36943/Camel-Active-kotnik-Havanna-nevytepleny
    VACA
    VACA --- ---
    Až teď jsem se k tomu dostal to detajlněji prozkoumat.
    LACHAUER: děkuju za referenci, koukám na to a někerý slušňácký se mi líběj, a jestli dávaj městskej provoz takhle dlouhodobě, pokud hodně chodíš tak to je gut.
    Já chodim hodně, normální produkce už mi prostě nestačej, poslední dobou se mi boty rozpadnou do roka.. už několikery a nebyly to uplný šity. To mě fakt neba.

    TABORACEK; JOSEF_K: ó taktéž děkuji, tohle vypadá fakt zajímavě. To bude asi ten správnej směr pro mě..
    Musim říct že se mi to fakt líbí moc! Že oni udělaj botu, terá vypadá naprosto civilně, někerý i oblekově, a ono to má iso jako ochranej prostředek, ocelovou vlož. A vubec všechny ty featury, antistaticka úprava pro práci v prostředí s jemnou elektronikou (nebo možá i výbušnym?), odolnost podrážky vůči benzínu, naftě a buhví čemu ještě, žáruvzdorná odolnost u někerejch až do 300°. Někerý maj membránu a já nevim co šecko ještě..
    A přitom ten civilní/sportovní či společenskej vzhled, to jako WOW!

    Fakt moc díky za tohle nakopnutí, neměl jsem tušení že to má někdo takhle vychytaný.. Určitě tu už v historii asi proběhly, ale já to nějak nepodchytil..

    Jediná vada na kráse je že maj showroom v budějicích... :( zrovna boty si rád zkoušim fakt osobně... Nebo víte o nějakym prodejci v prahe? nenašel jsem zatim..

    Možná vemu jedny camely teď páč maj v praze prodejnu a mě to fakt hoří, a ty engelberty buď až bude dřív nebo pozdějc cesta do budějic, nebo je prostě zkusim objednat. Snad se trefim a padnou...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    381007: accepted
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam