REDSNAKE: Víš co, přehazuju mezi exp a stable jak divej a nikdy jsem o config nepřišel. Cry bis a river na feedback trackeru. Co se děje tobě, se nemusí dít spoustě jinejm, PC je prostě platforma plná diverzit.
Já dayz sleduju roky, takže určitej druh stížností, jsem četl tolikrát, že už je ani nemůžu přecházet. Pusť si na hromnice o den více a pochopiš.
Jako jo, fanboy jsem, páč jim držím palce a myslím, že to s náma myslej dobře. Do krve se budu hádat, že si kritickej odstup hlídám, ale víš co, do krve.
Prostě chápu co lidi na epochu a spol baví, ale prostě to nebylo udržitelný technologicky - nedalo se to dál vyvíjet a těch pár drobnosti do krásy, znamenalo totální překonání army. Pokud teda můžu věřit bohemce:-)
Přeju vám pěknej epoch mod na SA, i když jsem postřehl nějaký nesrovnalosti ad. osobní hosting a vypuštení server files. Překvapivě Dean byl a je na straně moderů, bohemka samosebou celou svojí bytostí, ale jak to vidí v součastnosti tým SA, je docela otázka. Ale ten namalsk připravujou, tak nějakej plán určitě maj.
SA živí spoustu streamerů, lidi to furt hrajou přeze všecho v počtu hodin over 9000. SA je prosťe furt král a myslím že ještě pořád bude, kvůli uřčitý radikálnosti Deanova komceptu a bohemky/kupujícich víry v ní.
Za mně, ano, byl jsem a tedy stále jsem naivní, když jsem předpokládal, že co nevidět vyjde SA (2012/2013). Když jsem viděl v jaké podobě to tehdy vyšlo, tak mi to přišlo dost punk. Teď mám k 2016 víc argumentů, velkej SA tým a postupnej progress. Samosebou vydaří-li se novej rendering a server performance. Tak SA bude super hra, kterou bude hrát furt spousta lidí. A když bude modding, ólala.