• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte jak to vypadá s tou 0.60? Vyjde to ještě tenhle měsíc nebo si to nechávaj na Vánoce (některý)?
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    RUDOLF: tak o tom ze stromy a kere jsou v arme naprostou prekazkou hernimu zazitku asi nikdo nepochybuje. pro me to je jeden z nejhorsich bugu nebo zmetku ktere tam znam. protoze je tak bezne se s tim setkat. a uz roky se s tim nic nedeje :D trosku jako vyvoj dayz.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GDC Vault - Once A Cheater Always A Cheater: Gotta Catch 'Em All
    http://gdcvault.com/play/1023193/Once-A-Cheater-Always-A
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hoe in the bush

Tree & Bush Penetration | Why players seem immortal in bushes
    https://www.youtube.com/watch?v=Yv_hdr61SY0&feature=youtu.be
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Tak to je otázka designu. Arma 3 měla tu filmovou tmavomodrou noc už od své alfy, teď se s visual updatem trochu změnila. A pro DayZ tohle byl rozumnej krok, takže to byla jedna z prvních změn v rámci nového rendereru.
    Nejde o to, že by to byla společná implementace, ale protože dává smysl mít barevnou noc, ve které je něco vidět :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: je k tomu nějaký info? páč noci jsou barevný v obou renderovacích knihovnách.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE:
    WILL:

Yo! A DayZ nemá nic společného s armou! :-D
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Visual Update Army 3 nemá nic společného s DayZ.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: jestli tomu spravne rozumim, rozvijeji neco na co jim backeri neprispeli... Misto toho aby uz po dlouhych letech predvedli nejaky hmatatelny vysledek. Armu 3 mam rad, ale podporil jsem ji nakupem a ne backovanim dayz..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jestli tomu rozumím správrně, sjednotili knihovnu na renderování pro A3 a SA.

Arma 3 visual update
    https://www.youtube.com/watch?v=MbUPDelYMxM
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA:
    HANOUCH:

Miss U.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: Minusovat Cranka? Je tohle jeste zivot?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Která lidska zrůda dala crankovi minus !!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: ono je poznat, když je focus úplně jinde. Ad-hoc místa, ad-hoc řešení a čeká se až, bude mít někdo čas to vymyslet systémově.. ale PR A3 mi vyhovuje, dlouho jsem si četl SIT/SPOT/REPO aniž bych A3 hrál.

jináč ..
    Procházel jsem zpětně Hicksovy i Deanovy reporty - a vlastně jsem si uvědomil, že se pořádně nedalo najevo, proč to vlastně tak dlouho trvá. Aspoň jak se to jeví z veřejných informací. A vlastně za to v začátku můžou cheaterky, protože to byl jedinej zásadní důvod, proč překopat engine. Ondřej Španěl na tom pracoval od Q4 2012 do Early Acces v Q4 2013. Fakt se čekalo, jen ať ta změna architektury začne funguovat:-) Imho to byl jedinej blocker pro release. V tu dobu ještě počítali s beta v roce 2014, testovali nové chování zedů apod.

No a v půlce roku 2014, vydává BI brožuru (kterou jsem četl až nedávno!), že fůzujou Enforce a VR engine do Enfusion. Jak na úrovni engine, tak workflow pro art teamy aspol.. Z toho vyplívá že Enfusion musí splnit funkční nároky nejen SA, ale i dalších her BI. Předpokládám, že v tuhle chvíli začali na enfusion pracovat i lidi z jiných oddělení BI - a čím víc poždavků, tím víc lidí, tím větší overhead, tím menší efektivita. Škálování v praxi. V tu chvíli se o ~Q4 2014 beta nemluvilo. Ale až časem o Q4 2015 beta. No a pak se ukázalo že spoustu prototypů nefunguje, že se musí předělat, že se zkusí spousta jiných. Naštěstí jsou ještě peníze z EA na několik let vývoje. Imho uvnitř vývoje bude spousta dalším problémů, od starého workflow pro animátory/grafiky až po tunu věcí který si nedokážu představit ale které se snad mění k lepšímu:-)

Jasně, takovýhle studio by nějaký publisher sestřelil. Tuna kupujících už je nespokojená. Ale nějak z toho čiší, že sem tam kluci ušatí hodně snažej a jedinej kdo utekl s penězi je Dean:-)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Ty A3 Developer Diaries se mi taky líbí, přestože Armu nehraju, ale všimni si, že začaly vznikat teprve před rokem, jinak ten ofic. kanál zveřejňoval převážně Dslyecxiho příručky a upoutávky. Poslední tři dev logy k 0.60 naznačujou, že se takhle rozjede i ten pro DayZ.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: ten rozhovor byl v novym rendereru přece
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Já si taky myslim, že podobnej rozhovor vydá za 1000x novejch rendererů, co svět nikdy neviděl.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Jj, to bylo to zajímavé info. Zase ocěnuju, že takhle týmu vezmou jen 15 minut času. Ale consumers by si asi přáli pěkný a3 like rozhovory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam