• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: no ono to rozhodnuti skutecne neni vtipny, jen blby :(
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: Spíš je vtipný, že to vůbec není implementovaný jako mechanika.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: kvuli joint bud :) zabijet a okradat hrace je normal, joint je forbidden
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DayZ Will Be Banned Completely In Australia | Kotaku Australia
    https://www.kotaku.com.au/2019/08/dayz-pc-ps4-xbox-one-banned-completely-australia/
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    L4MA: Až vrátí lámání nohou do hry:)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ZOMBO: a az seskoci z ty posledni zidky, tak si zlomi obe nohy. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REESHA: To bude asi starší, z BI odešel minulý měsíc. Co se týče cheaterů, měl v zahraniční velký a zajímavý tálk. Byl to myslím i jedna z prvních věcí, na kterých v DayZ pracoval, když postoupil z deploymentu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REESHA: já ho viděl jen ve vortexu, nulová sebereflexe, sebevědomí holywoodské hvězdy.

Je to manažer se vším všudy. Přitom by stačilo říct "sorry kluci, všecko nešlo úplně podle plánu a víme že jsme i pár věcí poslonili".
    REESHA
    REESHA --- ---
    Pls měl jste někdo žaludek na tohle? Já se na to regulérně bojim podívat... zvlášť poté co se nedavno v Levelu plácal do prsou jak jim to jde hezky od ruky.
    Třeba.... třeba... tam řekne něco co bude mít smysl a mě by to ulevilo...

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SKLICIDLO: Jsi s náma neletěl helinou. :P My jo a bavilo nás to.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    L4MA: Mikes ma jen ty horici jezera...
    L4MA
    L4MA --- ---
    HANOUCH: vtipkuju, jednak mas pravdu a za druhy by necoho takle [ SKLICIDLO @ DayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps ] sofistikovanyho a stylisticky vysperkovanyho nebyl schopnej. :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    L4MA: troufam si rict ze na mikese jsem odbornik a nemyslim ze je tohle mikes ten si nikdy nenastavi ikonku. leda ze by zmenil modus operandi ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    L4MA: treba sou na to dva
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: kecy o teplousich by se dali povazovat za stopu k drzeefovi/mikesovi, ale vyjadruje se nejak moc souvisle. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak mě už tenhle noname bez historie otravuje i do pošty :D

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    To by stačilo:) Pokud se vám uleví, když označíte vývojáře za lháře a zloděje, budiž, ale vidět tady osobní urážky a výhrůžky mi přijde trochu... skličující.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Ten vaulting je neco jak v mafiansky hantyrce zalehnout na matrace? Vyvojari zalezou do krytu pred nasranejma fanouskama? Toho se mozna dockame no
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SKLICIDLO: jen uvednu na pravou míru, že pojem samozvanec používám v kapitalistickém kontextu. Ozačuji jím zákazníky, jejichž investice 20-30-40$ je automaticky opravňuje k osočování zaměstnanců BI či samotné BI na sociálních sítích.

Mě to přijde nedospělé a hloupé. Rozumím frustraci hráčů, ale už je pod mírou mé tolerance, když dojde na invektiva. Z toho úhlu rozumím, že nikdo z týmu nechce být tváří DayZ. Možná nikdo ani nechce být tváří týmu i kdyby ta komunita toxická nebyla, prostě proto, že má rád své soukromí a dělá svojí práci, jak nejlépe umí.

Za mě Batty, Martin Čulák ani Tim nikdy nebyli tváří DayZ. S odchodem Evžena a Petra Nespěšného odešli lidi, který podle mě drželi veřejnou kontinuitu s Deanem a Brianem. Rozumím, že jsou tam další silent workhorses (mrkám na říšské hoi4). A je otázka, jestli to současné odcházení je dané 5 lety v BI a je čas jít dál nebo BI skřípla zdroje pro DayZ nebo něco úplně jiného (třeba nesouhlas použít mapu z A3:Contact jako paid DLC pro SA)

Už jsme u konce roku, vypadá to, že se asi dočkáme jen vaulting a ideálně širšího bugfixingu. Jsem zvědavý co má být to DLC, rád bych viděl zbrusu novou mapu. Chladnější než Černarus a asi trochu menší. Podle toho se uvidí jak BI vidí budoucnost SA. A když ohlásí na příští rok vrtulníky, bude to fajné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam