• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AMOPRA: proč poslední?
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    CROSSCLUB - KAVÁRNA - DIVADLO PRO DĚTI - 13.12.2015 - 14:30 - ZDARMA

    Již tuto neděli se koná poslední dětské divadlo. Začínáme ve 14:30 a vstup je zcela zdarma ! ! ! Vemte prcky a doražte..

    Palačinková Pepinka
    Vzorná a pečlivá Palačinková Pepinka má ráda svůj dům a zahrádku plnou červených jahůdek. Jak to dopadne, když do zahrádky zavítá nezvaný, hladový drak Marmelajda? V bříšku mu škrundá jak v prázdných hodinách… A skutečně je tak zlý? Co se musí stát, aby se z postrachu stal kamarád?

    RACHEL
    RACHEL --- ---
    XMARGE: diky moc :-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RACHEL: funguje, jen se to uz nejmenuje babycafe ale U Prokupku http://www.uprokupku.cz
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ZRK: díky, zafungovalo.
    KEYA
    KEYA --- ---
    Zítra v Praze 6 - Řepích

    Charitativní akce - Adventní bazárek pro Madlenku

    více info zde: https://www.facebook.com/events/1654003574848047/
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ještě jsem vyštrachala 20% na vše do efko.cz (igráček a spol)
    kód Ef15h12pRo platí opět do konce roku - ovšem u tohoto nevím, zda není unikátní. U ostatních psali, že je lze zadávat opakovaně, u tohoto dodatek není...
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    my dnes byli na výstavě Noemova archa a jako zklamání....prý ochutnávka toho, jak to bude po rekonstrukci probíhat v hlavní budově NM....aha....děti znuděné až na půdu, slibovaná interaktivita velmi slabá, daleko víc děti ve finále bavila výstava o historii akademie věd ČR, která fakt interaktivní byla a ač to asi nebylo zamýšlené, tak děti to fakt chytlo....a nebyla tam ani noha, na rozdíl od Noemovy archy, kde panoval chaos , bo lístky si jde na netu rezervovat (což jsme udělali), ale ve finále Vám stejně řeknou, že je tam plno a nechtějí Vás tam pustit....nakonec nás pustil pán, který řekl, že kašla na to, co brblají v těch vysílačkách, protože to je bordel
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZARZAROSA: kladenská 67
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    RACHEL: kavárna Jen Tak. Kousek od metra Bořislavka... ale žádný nával dětí bych tam nečekala :)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    pro pražské doporučuju, moc hezká herna, je tam paní, která na děti dohlíží, hraje si s nimi, zpívají, takže se můžete v klidu najíst, ceny slušné a za mě jedničku s hvězdičkou dostává bezlepkový čokoládový dort :)

    Domů - Králík v rádiu
    http://www.kralikvradiu.cz/
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    Prosím vás, funguje ještě Baby cafe v Praze v Řepích? případně jestli můžete doporučit nějakou kavárnu s dětským koutkem na Praze 6 či , díky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MEDVED007: v tom mě Maty překvapil,že fakt ví která nota je která (jakou zakrýt dírku),ale stačí aby málo/hodně foukl a je to dost o uši.. nehledě na to,že si tu fletnu občas zarazí až do krku..ale baví ho to,což jsem ráda
    popravdě chlapovi ani moc nic jiného nezbyde,protože on je ten který končí v práci dřív a vyzvedává ze školy,já dorazím domů nejdřív za 1,5hod po nich nebo až když je Maty v posteli,takže je na něm i učení
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak to jsem fakt netušila....Zuza fouká falešně akorát, když se danou notu učí, ale jak se jí naučí hrát, tak už jí nikdy nefoukne špatně. Přišlo mi to jako čistě technická záležitost.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: No, s tím bych tak úplně nesouhlasila. Na zobcovce sice je pro každý tón hmat, ale "ladí" se to v jeho rámci dechem, jinak to může být setsakra falešné. Proto je taky skupina malých pištců na poslech často hotové utrpení.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZEMINO: na hraní na flétnu není třeba žádný sluch, flétna se neladí, akorát se člověk musí mechanicky naučit, že nota C je zapsaná v notové osnově tak a tak a hraje se tím, že se zmáčne ta a ta dírka....není v tom žádná věda. po pravdě, závidím chlapa, který je ochotný se toho ujmout, u nás to (ani časově) neprojde a cvičit se dvěma dětma na dva nástroje je občas dost ubíjející....na druhou stranu jsem silným zastáncem toho, že buď dítě na nástroj hraje a pak prostě je nutné cvičit nebo cvičit nechce a pak ať se na to vykašle, protože to prostě není možné.....ale je fakt, že děti nikdy nehrály ve školce nebo v nějakém kroužku, ale začly od první třídy v ZUŠ, kde se to bere "vážně"
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    BEBERA: u nás má Maty flétnu ve škole. .doma jsem odmítla s nim cvičit, jelikož mám hud.hluch a vůbec netuším o co tam jde. Ted ale musí začít cvičit, prý bude mit solo . Patří k lepším ve třídě, nechci slyšet ten zbytek třídy. :-) díky bohu, že se toho ujal chlap, nechal si vysvětlit noty a doby a trénuje s nim.
    ZRK
    ZRK --- ---
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Tak jsem na Poříčí sehnala foukací harmoniku a nějak jsem došla k názoru, že ji najdu pod stromečkem sama... :) Ale ukulele neměli, škoda.
    A ty příčné flétny a klarinety mizely ve velkém, jen jsem zírala.
    FIFI
    FIFI --- ---
    IBERIA: tyhle dva u nas snad ani nejsou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam