Z jiného soudku - chtěl jsem si změnit tarif elektřiny na ten pro tepelná čerpadla. Paní z PRE chtěla znát maximální příkon, ten je 8.5kW, pak řekla, že na moje jističe 3x32A je to moc _málo_, že na to je minimum 8.8kW. Nechápala, proč mi to nedává smysl, tak jsem to po chvilce vzdal a navrhl, že jediný logický výsledek teda asi je, že si mám snížit jističe na 3x25. Na to začala koktat, že pak mi ale přece budou vypadávat, ale stejně se tvářila, že nerozumí, proč mi to už vůbec nedává smysl. Mám úplně normální domácnost, lednička, pračka, myčka, elektrická trouba, světla... a když tu byl elektrikář připravovat jističe na tepelko, které samo na sebe požaduje 3x20A, tak říkal, že elektroměrové jističe 3x25 jsou tak na hranici a abych si radši pořídil 3x32. Já z toho chápu, že mi všichni ti profesionální, zkušení lidé (zdravím WARBABY8) dávají na výběr ze dvou špatných možností a tváří se, že tak je to normální. Buď budu mít jističe na hranici stability nebo musím žádat o nějakou výjímku. Co to je zas za kafkárnu? Tuší někdo?